Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto to je taj novi zakon o PIO u režiji Rape i Novalića, koji kažnjava boračku populacijum koja je ginula i davala dijelove tijela za BiH. Umjesto da ovi heroji imaju bar po 1,500KM penzije oni danas mole za pomoć da se lijeće. Davno je trebalo formirati borački penzioni fond i odvojiti ga od penzionera rada.Borcima bi to bilo puno povoljnije da ih isplaćuje Federacija za koju su u biti i ratovali, tako bi im i penzije bile veće. Ali hajd. Valja sad pomoći ovakve ljude.
To borac ovo- ono mozes macku o rep;pa niste na Neretvi i Sutjesci bili pa da vam daju spomenice,pa valjda ste patriote bili;niste za platu ratovali ili ti prijevremenu penziju,jbg,za drzavu i zivot ako treba,nema kajanja poslije njanjanja
Sjetih se neceg.. Tamo negdje devedeset trece , cetvrte... Dosao u bolnicu da obidjem ranjenog druga.Ulazim u sobu , a u krevet do vrata , lezi covjek , nako podebel, sa velikim zasivenim rezom na stomaku..Zamoli me, uz napor, da mu dodam jos jedan jastuk da stavi pod glavu . Naravno dodam , podignem mu glavu , i stavim mu taj jastuk pod glavu . Znas kome si pomogo ? Podignem pogled , vidim tipa u ganc novoj maskirnoj , cizme se cakle , a on...jbte..namirisan . Do mene se osjetilo ...
..skontam odma da je muslimanski borac... Pomogo sam ranjeniku, kazem ovom ''svom '' shupku, i pogledam ga tako , da je usutio ko zaliven. U dnu sobe , vidim ovog svog ranjenog druga , sa kezom od uva do uva.
Riki12345neka pomogne ko može i ko hoće ako ima
Ali Uka-staro ime i prezime Bosne i Hercegovine? Reci ti nama Ali gdje si bio prije devedesetih?
Frajer teški manipulant, dobio je stan besplatno od jednog privrednika iz Konjica, žena mu visi po humanitarnim emisijama, svaki dan se jedu pica , čevapi, kolači, neradnici žešći, navikli na sadaku a posebno mu hanuma. Ne pomišljaju da traze posao...izvor prihoda humanitara. Sve je ovo ideja( maslo) njegove zene koja od debele guzičetine ne može da hoda, a punij im frizider od polovine konjičana. Guzovače se naviklo.
@gazija007 ne sudim, navodim činjenice
Bakire vadi pare
Covjek je zivot svoj rizikovao za drzavu a ona ga je u znak zahvalnosti prvo ostavila bez primanja a zatim ga natjerala da za zivot prosi na Kliksu. Kako fukaru koja hiljade maraka na funkcijama prima nije sram da borce uzima u usta?
@katonix Kako to? Zar me nijesi jos juce razotkrio detektive Poaro?
@katonix Sta ce to biti da me ti ne kudis? Sutra snijeg sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)