Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjeku najiskrenije želim brz oporavak.. a Sanel gromada od čovjeka.. Zaista za svaku pohvalu! Hvala Bogu da ima ovakvih ljudi..
Ahahahahahaa gromada kokaina od covjeka
i dalje je Sanel gromada, da mu dragi bog pomogne da sto prije izadje iz robije
Sanele. Sta da Ti kazem. Svaka rijec je nepotrebna. Samo mi se srce nekako ukovalo i poceo sam plakati. Tu sam se suzdrzao Ti si dobio novu familiju i na ovom svijetu i na ahiretu. Dragi Allah sve vidi i sve zna. Osjetiti ces i Ti i tvoja porodica te blagodeti.
Joj pade lik sa 1.5kg koke Jel vam sad dobar
Sad je on fini bosnjak, a nije vehabija? Trebali ste objaviti sliku brata koji je pomogao, cisto da malo zbunite balije.
Koja je ovo ljudina , ni on sam nije svjestan .
ovom uspjesno lijecenje a Senelu kapa do poda ljudino
BRAVO !!!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sanele, svaka ti cast, a za tvoje dobro djelo nek te nagradi tvorac svih svjetova. Neka se pise i neka je javno, ovo samo moze biti pravi primjer kako pomoci ljudima u nevolji.
Bog te nagradio cime god pozelio tebi i tvoj porodici puno zdravlja i srece zelim
Neću čestitati. Ovo je normalno. Normalno je da čovjek koji je u mogućnosti pomoći, pomogne. Ali kod nas je to čudno. Brz oporavak, u svakom slučaju! ❤
Bravo majstore 👍
STA TI JE RECI BOSNJAK!ALLAH DA TE POZIVI KO GOD DA SI
@Izudaraga Nije samo Bošnjak. Takvi smo svi Balkanci. Pogotovo dijaspora. Imamo sve elemente zla i dobrote.
Napokon jedna lijepa i pozitivna vijest.
Članak mi je izmamio suze u očima.. Da Vas sve sreća prati ( onoga kome je novac potreban, onog ko je novac dao, one koji čitaju a i piše ovo, te one sto vazda "kakaju" na sve sto je dobro i humano)
Svaka cast ljudino ziv ti i zdrav bio mnogo godina.
Bravo ljudino
Ljudina postavio novu definiciju "INSANA"..