Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je tuga, al stvarno..non stop apeli za pomoc u novinama ili tv ..neophodno je naci drugo rijesenje. to se svakome od nas sutra moze desiti. bolestan, a nemocan i uz to moras moliti za pomoc od drugih nepoznatih ljudi. Himzi sve najbolje!
@Jameesudin Na tvoju veliku nesreću moderna medicina još nije stigla do stadija da se može presadit ljudski mozak. Kažem velika šteta za tebe, jer je više nego očigledno da je tvoj IQ ravan kvocijentu inteligencije retardirane kokoši :)
svi mi volimo popiti ali imaju granice ,zelim ti od srca da ozdravis
U Hrvatskoj se na presađivanje jetre čeka oko dva tjedna. Skoro da ne postoji lista čekanja. Operacija za bolesnike ne košta ništa, odnosno sve troškove plaća HZZO. U Bosni humanoj je bolje da se organi zakopaju u zemlju nego da se nekome spase život. Znate koja je mogućnost da ovaj nesretnik dobije jetru, skoro pa nikakva. Gdje će jadan skupit 100 000 evra. I to će biti operacija koja će se obavit u skoro ilegalnim uslovima, ko zna kakvi doktori će ga operisat
Himzo, brzo ozdravljenje ti želim!
www.xda-balkan.com XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima. Forum je nastao kao ideja i unaprjeđenje grupe članova popularnog “XDA Developers” uslijed nedostatka mjesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.
nesto mi vuce na SDA Balkan!!!
@Termo čarape, pa stidi se. Na ovakvoj temi ti reklamiraš nekakav forum? Pa gdje ti je saosjećanje, bar trunka za nevoljnika kojem je život ugrožen! Makar da šutiš! Stidi se nehumani čovječe!!!
@505buzimska Nisi ni trebao komentarisati ako ti je jedini cilj da nesto "pribrabonjas" I ispravno je " i meni da treba ne BI niko pomogao".