Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
630 km je čovjeku nazovi plata.Jbt gazda je fukara teška.
Sramota za državu da nisu u stanju socijalno da mu plati operaciju zelim malom da se sto brze oporavi..
hajmo svi... 2 KM je jedna kafa koja nekome zivot znači
Puno srece ovom mladom momku, i da dozivi duboku starost u zdravlju i sreci..
😭
Gdje ste trojkaši u ovakvim situacijama? Bog vas kaznio dabogda sebi luksuzna vozila vile putovanja a nema te za liječenje djece
Ma ja, samo trojka to radi. Cija je ono kcerka imala svadbu od milion maraka i razvela se iduce godine? Botovi idite u tri lijepe.
Molim vas da se nekako prilozi uz akciju i Transakciski racun roditelja, svaka cast udruzenju, ali uvijek se vodim, ako mogu birati da bih uvijek izabrao direktno da se plati Hvala na broju telefona od oca Mladicu zelim uspjesnu operaciju, glavu gore, bit ce dobro sve
Imaš broj u Apelu od oca Mustafe možeš nazvati i dobiti račun transakcijsji na facebook stranici Udruženja pomoć bolesnim "ŽIVOT".
Imaš i u ovom apelu broj oca Mustafe ne čitaš objavu nazovi i dobiješ račun, ali vi što pišete negativu obično ne uplaćujete. Dokaž mi da griješim.
❤️