|

Amko komerc razveselio djecu novogodišnjim paketićima

Amko komerc razveselio djecu novogodišnjim paketićima
6
Klix.ba
27.12.2019. u 15:00
0
komentara
6

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Kao i prethodnih godina, Amko komerc organizovao je tradicionalnu svečanu podjelu paketića djeci iz Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju.
U prazničnom raspoloženju sa posebno pripremljenom priredbom i uz Djeda Mraza podijeljeni su novogodišnji paketići za svu djecu ove ustanove. Na veliku radost djece Djed Mraz je podijelio novogodišnje paketiće. Uobičajena atmosfera radnog dana smijenjena je dječijim koracima, radošću i novogodišnjom pjesmom.

"U decembru svi naši marketi odišu svačanom notom predstojećih praznika. Brojni projekti i manifestacije uljepšali su iščekivanje nastupajućih praznika. U nekoliko naših marketa organizovali smo specijalno praznično druženje i darivanje djece uz prigodan program namjenjen upravo našim najmlađim posjetiocima. Družili smo se i sa našim prijateljima iz Fudbalskog kluba Sarajevo, gdje smo za najmlađe navijače bordo tima organizovali poseban kreativni kutak Amko komerca."

"Kruna ove praznične atmosfere, je podjela paketića djeci Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju. Već tradicionalo u proteklih nekoliko godina družimo se sa djecom ove ustanove. Cilj podjele paketića, prvenstveno je ovoj djeci pokloniti jedan poseban dan i učiniti da njihovi praznici budu jednako radosni kao i praznici njihovih vršnjaka“, kazala je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.