Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokusala sam nazvati ovaj broj 090292086 ali je to broj koji se ne koristi...
samo za bh telecom
Ko je voljan pomoci taj ce otici i uplatiti pa makar 1 marku,Da je ova drzava nesto a nema ni D od Drzave,nadati se kao i uvijek nasem narodu,koji je po ko zna koji put dokazao i pokazao da smo kolko tolko normalni,i da imamo ONO MALO DUSE:.
Treba napraviti nesto kao mobilpay u Bosni to vec vani ima ili swipp pay znaci pozveses racun svoj sa telefonom i bankom i saljes novac na drugi broj u roku 2o sekundi
Bakire Izetbegoviću i samo desetorica do tebe, ne znate šta ćete od paretina, hajde jedan put u životu klepite se po džepu i da ovaj mladi život bude spašen. Ako podijelite između sebe ovu sumu djevojka se izliječi a eto i vas nekolicina jednom u životu napravili dobro djelu. Tvrdim da vam neće biti lako rastati se od para ali vam sigurno neće srce pući,
nisam hvalisavac ,al kad god vidim humanitarni9 broj ja rado pozovem kolko god da imam kredita , humanitarni broj je 20x bolji nacin od svih ostalih .
Dok ljudi izganjaju humanitarni broj od telekoma treba cekati pola godine ili malo vise.
A pola godine je od velikog znacaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto uplatite meni na broj ja cu putem e bankinga uplatiti Amini
Onda ne pizdite jer niste spremni ni marke uplatit
Komentar je za one koji zele da doniraju sms-om