{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Amela Kamenjaš: Prekidamo s nastojanjima da dođemo do Ibrahimovića

5.10.2013. u 19:20
77
Amela Kamenjaš: Prekidamo s nastojanjima da dođemo do Ibrahimovića
77
Amela Kamenjaš: Prekidamo s nastojanjima da dođemo do Ibrahimovića
Majka teško bolesnog dječaka Hajrudina Kamenjaša, Amela Kamenjaš, na svom je Facebook profilu objavila kako porodica prekida s nastojanjima da dođe do fudbalera Zlatana Ibrahimovića.
"Prekidamo potražnju za Ibrahimovićem" napisala je Amela Kamenjaš, zahvaljujući se osobi koja ja toj porodici pomagala u namjeri da Hajrudinu ispuni želju da se upozna sa ovim fudbalerom. Tačnije ona je napisala kako se zahvaljuje Tei Rekić i kako prekidaju nastojanja da dođu do Ibrahimovića preko te osobe. Rekić je inače osoba koja živi u Njemačkoj, a porijeklom je iz BiH, a često se spominje u sličnim humanitarnim akcijama.

Dječak Hajrudin Kamenjaš koji boluje od teškog oblika leukemije izrazio je želju da upozna Ibrahimovića, a njegova porodica je već danima bezuspješno pokušavala upriličiti susret između njih dvojice. Ljekari su nedavno kazali porodici da nisu optimistični kada je u pitanju Hajrudinovo ozdravljenje te su kazali da mu, nažalost, ne ostaje još mnogo života.

Ibrahimović je nedavno za švedske medije izjavio kako je čuo za Hajrudina i da će vidjeti šta može uraditi kako bi ispunio dječakovu želju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: