Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16 min ovaj prilog stoji i niti jedan komentar...eto kakvi smo mi bosnje,bolje i nismo zaluzili,da je o dodiku i bakiru bilo bi 1000 komentara....momak nadam se da ima ljudi dobre volje i mogucnosti da ti pomognu
pa sta napisati drug moj... tuga... bolje od pisanja je pokušati pomoći ko ima uslove da pomogne
drug moj samo zelim da ovaj prilog bude najcitaniji i da se momku pomogne
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dragi Amare, dragi komsija, citav te zivot znam, jako mi je tesko citati i gledati sve ovo. Nismo bili bliski ali dijelili smo komsijske pozdrave redovno. Cijeli zivot si u sportu bio, i onako sa strane gledajuci decko za primjer. Zelim ti aBd brz oporavak i da se ova sredstva prikupe sto prije. BREZO ionako si jadna, ali digni se sad na noge i spasimo našeg Amara!!!!
kakva tuga
dajte neki humanitarni broj, moze se i tako nesto novca skupit
Tačan broj je 338 690 256 449 2323 !!!
brate, zasto uvijek po omladini?
Tuga brate mili.
klix, pokusaosam da uplatim, ali dobijem gresku Neispravan racun primatelja.
338 690 256 449 2323!
Broj računa nije ispravan, nedostaje jedna cifra. SWIFT je također neispravan, ispravan glasi: UNCRBA22. Ispravite netačne podatke kako bi se mogle vršiti uplate, od navedenih nema hajra.
Swift nije ispravan bankovni racun je u redu. Swift je UNCRBA22
nije ni bankovni, mora biti 14-ocifren da bi se iz Bih moglo uplatit
@silver44 16cifreni
NE VALJA VAM SWIFT KOD, ISPRAVAN JE "UNCRBA22" !!!
Izdrzi, brate moj :(
S ovim brojem racuna nesto nije u redu. Pokusala sam elektronskim putem uplatiti 2 puta i nije moguce, dobijem obavijest da nije ispravan racun primaoca. Ako se ne varam, IBAN se dobije od samog broja racuna, a ovdje se brojevi ne poklapaju... Hoce li iko provjeriti ispravnost racuna? KLIX??
IBAN je neispravan, treba da stoji UNCRBA22. Ja sam maloprije uspio poslati...
nije ispravan ni bankovni racun nedostaje jesna cifra. klix...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Humanitarni broj napravite!
Molim novinare da provjere clanak i isprave broj racuna tj da dodaju cifru koja nedostaje. Broj racuna treba da sadrzi 14 brojeva, a u clanku je svega 13. Sa tih 13 nije moguce izvrsit uplatu. Ovo se desava vec po ko zna koji put da je broj racuna nepotpun u humanitarnim clancima. Napravite brzu ispravku!
ajmo djelujte narode dosta price daj malo rada!