Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam. Razumio bi da se skupljaju pare za operaciju u inostranstvu, ali sad ispada da moraju da se skupljaju pare i da bi se neko operisao u bolnici na Kosevu?????
prosto ne mos vjerovati covjek mora da plati za hitnu operaciju u svojoj drzavi. ajmo pomoci..moze se skupiti..
dakle, dragi glasači, vi ste ovo izabrali.
Nije mi jasno da kao osiguranik naseg zdravstva mora platiti operaciju u nasem kantonu.Jedino da nema zdravstveno osiguranje onda mora snositi sve troskove.
@vlado.nine E jesi pametan! Eto, ljekari se pitaju ko može a ko ne može na operaciju!
@vlado.nine Ljekari učestvuju u donošenju zakona jednako kao i ti! A glavi i odgovorni su u finoj mermerno-stakleno "zgradici" na Socijalnom... Rabote silnih pravnika i ekonomista, inih radeljaša i govana pripisuješ ljekarima koji se bore kako mogu? Nije to nimalo razborito. Kažeš da se ostave posla ako nemaju uslove? Pa i ostavljaju! A onda kukate kako svi odoše! Kako ugoditi plemenita gospodo, koja nikad do javne rasprave nije mrdnula ni prdnula?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za moj umete , koji sluzi kao parada da Elena i slicne pronosaju par hiljada maraka u zlatu na sebi nacrtat ce se 200 000 KM , a za nesretne ljude poput ovoga 10 000 KM se mora skupljati po portalima, gadi mi se gdje zivim i gadi mi se i Alija i SDA kakvu su drzavu napravili
Alija je tokom rata da najtezi dio dolazi tek kada on zavrsi. Alija je bio gospodin covjek, pametan i proracunat, koji je vodio ovu drzavu ispravnim pravcem. Njegov sin BOOOOKIR je, na drugu stranu, kompletno retardirano bice kojem ne treba 2 ovce dati da cuva. Danasnja SDA nije ona sto je nekada bila. Trebamo reforme!
SDA je tvorevina KOSa koja je od starta imala cilj podjelu Bosne i nestanak Bosnjaka, samo sto se to odvija postepeno jer politika je sahovska igra, pijun po pijun, proracunato i nista na brzaka.
Opet će gradjani ako Bog da pomoći...Iskreno se nadam!
Opet će gradjani ako Bog da pomoći...Iskreno se nadam!
prodati skodu superb koja se u predsjednistvu koristi u nedozvoljene svrhe, i pomoci gradjaninu ove zemlje da ozdravi!
Eno ih nova vozila kupuju sad !!!
@jocker10 samo ti cekaj da ti veliki lider napravi drzavu