Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodosao kuci..!!!!
@srbin stidi se jadu onaj sa Pala
brat mooj. Samo naprijed :*
Sto ga i ti znas slagat...
\"neko\"Alen nema kucnog lubimca to znam iz prve ruke,pogresno si obavjesten/a
Alene ... drago mi je da si se oporavio ! Ali sto glupih komentara ima to je nevidjeno ... Cuj ponosan sto sam bosanac .. je li ti momak znas da se i u drugim drzavama skuplja novac za bolesne ? Takvi ..i..di..oti poput tebe samo vicu kako su ponosni na drzavu a drzava u K..ur..cu. zadnja rupa u evropi umjesto da radimo na tome pricamo gluposti i inatimo se ... BAGRA seljacka
bravo tebra
Doktor nikada nije kriv za pogrešnu dijagnozu ako mu nisu bili potrebni instrumenti na izboru.
svaka cast za uspjesan oporavak.mene samo zanima da li on sad ima pravo na medjunarodnom sudu (recimo u Strazburu) tuziti nasu drzavnu bolnicu,sa obzirom da su mu dali pogresne dijagnoze i nisu uspjeli ustanoviti sta mu je,i jos gore prognozirali mu HLADNOKRVNO jos par sedmica zivota.
Za one koji nisu znali, on je tu bakteriju pokupio od svog kućnog ljubimca, psa. Pa me baš zanima hoće li opet imati psa???
Ahmede j.e.b.e.m ti dzamiju, eto sad jesi cuo, mamu vam vehabijsku j.e.b.e.m, je..b.o vas Alija sto vas je doveo ovdje pa ste i ostali....ne mozemo od vas da zivimo, Sarajevo je postalo pakistan od vas, a i Albanija pomalo od siptarluka silnog!
j..b.e.m ja mamu vama usta sto se potpisujete k\'o srbi ovdje, a ustvari niste, samo zakuhavate! maloumnici bolesni
@srbin srbin g.zio čerku u garaži...i nije neka šteta
Unutarnjih !
Drago mi je da mu je bolje, ali kakva je to zapravo bolest, kojih organa?
al su mu obrve kriza :O
emulgator (e 471) = svinjska mast Muslimani koji ne znaju gdje ima svinjeti neka malo pogledaju sastave hrane koje kupuju