{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akcija udruženja "Smješak": Pomozite da ugrožena djeca osjete radost

30.8.2013. u 12:27
23
Akcija udruženja "Smješak": Pomozite da ugrožena djeca osjete radost
23
Akcija udruženja "Smješak": Pomozite da ugrožena djeca osjete radost
Udruženje za pomoć socijalno ugroženoj djeci "Smješak" organizuje akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda.
Hrana će se prikupljati ispred tržnog centra Merkur na Otoci danas i sutra, te centra Bingo na Alipašinom polju i u Hadžićima sutra i prekosutra. Akcije će sva tri dana trajati od 9 do 21 sat.

Volonteri, koje će te prepoznati po njihovoj odjeći i logu udruženja, pozvali su sve dobre ljude da daju doprinos u skladu sa svojim mogućnostima, a sva hrana će biti podijeljena u vidu paketa socijalno ugroženim porodicama s djecom.

"Također, želim istaći da naši volonteri prodaju i markice Udruženja "Smješak" koje koštaju 1 KM i sav prihod također ide za socijalno ugroženo djecu. Markice proizvodimo od svojih sredstava i namijenjene su isključivo za pomoć socijalno ugroženoj djeci", rekla je Jasminka Turkić-Iković, predsjednica Udruženja "Smješak".

Od prodaje markica ovo udruženje je do sada kupilo školski pribor, prehrambene i druge higijenske potrepštine koje su podijeljene socijalno ugroženim porodicama s djecom. Samo od akcija prikupljanja prehrambenih artikala do sada je podijeljeno preko 100 paketa.

O aktivnostima udruženja možete se informisati na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: