Udruženje altruista Dobro
0

Akcija "Paketići za sve" se bliži kraju

Sarajevo-x.com
Za mališane iz Sarajeva je 24.12.2011. godine upriličena posebna manifestacija u Domu Armije. Paketiće je djeci podijelio Djeda Mraz (Mladen Jeličič Troka), a zabavljali su ih klaun Saša i "Srce puno osmijeha", Capoeira "Senzala" djevojke i momci te Enes Ukić i Armin Muzaferija koji su svojom izvedbom dječijih pjesmica obogatili program pripremljen za mališane.

"Na kraju je bilo teško odlučiti ko je na priredbi bio sretniji: djeca, odrasli ili svi skupa. Izglasali smo za sve skupa, ali djeca malo više, jer je to ipak bila njihova priredba", rekli iz uz Udruženja altruista Dobro.

Na priredbi je podijeljeno oko 250 paketića.

Do sada je spakovano oko 900 paketića, za Zvornik, Lukavac, Vitez, Popov Most, Kupres, Sarajevo, Zavidoviće, Stolac, Istočno Sarajevo.

"Ukoliko imate donaciju koju ste željeli predati za ovu akciju, a niste stigli ranije, još nije kasno: i ove sedmice je planirano pakovanje i slanje paketića za još nekoliko gradova", pozvali su sve ljude dobre volje.

Sve dodatne informacije i upite, kao i informacije o prijavama, ukoliko se želite pridružiti akcijama koje organizuje Udruženje, volontirati i pomoći, možete dobiti na "Dobro" telefon: 062/621-524 ili e-mail [email protected].