{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomozite akciju Paketići za sve

S
20.10.2011. u 15:06
0
0
Pomozite akciju Paketići za sve
0
Pomozite akciju Paketići za sve
Udruženje altruista Dobro po peti put organizuje akciju pod nazivom Paketići za sve koja ima za cilj da barem na jedan dan usreći djecu iz socijalno ugroženih porodica sa područja čitave Bosne i Hercegovine.
U toku prethodnih akcija, paketiće je dobilo oko 6.000 djece iz Sarajeva, Visokog, Zenice, Vareša, Ilijaša, Olova, Kaknja, Ustikoline, Goražda, Tuzle, Maglaja, Mostara, Breze, Pala, i mnogih drugih bh. gradova. Građani su akciju pomogli svojim novčanim prilozima, slatkišima, igračkama, školskim priborom i odjećom za najugroženiju djecu.

Altruisti iz Dobra poručili su da im je ovaj put cilj usrećiti još veći broj djece.

Ovogodišnja akcija je na početku, a trenutno se prikupljaju novčane donacije, kojim će biti kupljen neophodni materijal za paketiće (slatkiši, igračke, šalovi, kape, rukavice, školski pribor, slikovnice, knjige..). Pakovanje paketića počinje u novembru, jer je Udruženje još uvijek u pregovorima za prostor gdje će se prikupljati donacije.

Kako su rekli iz Dobra, volonteri pripremaju spiskove djece iz gradova cijele BiH koja će dobiti ovogodišnje paketiće.

Svi zainteresovani građani koji žele pomoći humanitarnu akciju, uplate mogu izvršiti na transakcijski račun Udruženja altruista Dobro:

Raiffeisen Bank BiH d.d.
Broj računa: 1610000055480034
Sa naznakom: "Paketići za sve"

Sve informacije i upite, te prijave ukoliko se želite pridružiti akciiji, volontirati i pomoći možete dobiti na telefon: 062/621-524 ili e-mail [email protected].

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: