Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravljate da je HV 1995 oslobodila veći dio BiH dok se ArBiH u Sarajevu i Mostaru nije ni mrdnula. Hvala Hrvatskoj vojsci na učinjenom 1995 godine. Balje i Sandže neka puše šiše i ispijaju kahve... Sada svatko mora znat, Hrvatska će dobit rat... Dolaze, hrvatine...
I sta je bilo kad si se probudio legendo?
Čestitke Hrvatima na novoj vojnoj opremi, u zdravlju da vas služi.
Bravo!!!!!!
Zasto eu clanica nabavlja ovo oruzje dok im stanovnistvo ode ko puter na tavi…???
Logično, ovo je za obranu Hrvatske i to iz prostog razloga što do 2026. Hrvatska mora ispuniti kvotu of pedesetak gusjeničara.
Ovaj ima da eksplodira kad se baci bosanski kesten na njega
Djeco previse se igrate igrica idite malo učite .Haha sve neki vojni stručnjaci ,a niko neće u vojnu akademiju.Tastatura i dzojsik ratnici.
Ne kupuju što žele nego da polože piksu što su u NATO u
Pa nemoj te tako nije to fino prije neki dan rusi su nasa braca, slovenska krv, a vamo sve se americko kupuje.... Sta bi sa one poznate: Bolje rusko govno nego americka pita.
Znaci Hrvati u NATO su pjesadija
Šta si ti mislio da će njih zapasti ometanje satelita. Tako izgleda NATO reket, proda ti opremu koja bi završila u starom zeljezu i kazu ti da moraš imati topovsko meso spremno za njihove potrebe.
Biće zanimljivo kad se Srbi sljedeći put budu htjeli "braniti" po tuđim državama.
Ma sila su Šaharistanci. Nema tog čopora vukova kojeg hrabri rvatski zlobrovoljci ne bi rastjerali dok si reko 'UZP je zločinački poduhvat, a Franjo Krivousti je obični zlikovac'. 🟥⬜🟥⬜😂🎃
Nisu baš u konfiguraciji koju su Hrvati hteli, ali, bez dileme, dobra mašina koja će umnogome ojačati Hrvatsku vojsku. Šta ja znam, meni je to OK, jer znam da će to izazvati odgovarajući odgovor u vojno moćnijem hrvatskom komšiluku.
moraš kupiti ciglu stara trgovina
Koji motor, kolkq registracija, imal grijanje sjedista, jel google navigacija, kolko trosi?? Jel hibrid?? Nista u opisu a ne moze stat u garažu, ipak sam za toyotu hilux nekako nema prikrivenih mana!
Ma ovo rb skida sad pa sad
Ma samo nek je dizel .