Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj pichicha s nargile sto se sakrivaju iza rafe
Ova zena je hrabrija od 90% muskaraca
Zato ce kao.nagradu dobit od poslodavca da radi svaki praznik i nedelju ono od 14 do 22 h Tuga. Njoj sve cestitke na hrabrosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
ofirate djecu od 13 godina sto nisu skocili na noz i riskirali zivot da sacuvaju tudje 2-3 stoje, a vama u BiH se ispred ociju milijarde kradu od vas i vase djece i unuka pa nepomicno gledate jadovi
Žena Rambo, svaka joj čast.
uči bošnjo svog sina nemoj na starijeg i jačeg samo na mlađeg
A što bošnjo? Šta si ti bolji majmune jedan.
Ovoj ženi kapa do poda za hrabrost. Da je ovakvih više puno bi manje bilo ovakvih slučajeva. Za istražitelje bih preporučio da prvo uhvate ovu trojicu što su tu bili i malo ih pretisnu da propjevaju gdje im je četvrti. Svako ko malo bolje pogleda Film vidit će da su i oni u talu s njim.
onaj zadnji mali ode s kolom a ne plati
Hahaha vidi ove sto su se sakrili, mogli ste i pomoci vas cetvero bi vrlo brzo razrijesili situaciju
lopov neki amater 😁
Grdna rqno gradjanske savjesti, i ovaj lopov, pogledo dva klipa Golubovica i misli ima diplomu. Jadni ti smo ciji li smo
Gledaj ove troce pckica, ma kakvi ove generacije nemaju muda ni za sta
halo ba idioti, ovo su djeca, prema izgledu nijedan nema preko 15, šta će oni ba, odgajani na tiktoku i glupostima, da naprave protiv nadrogiranog debila sa čakijom? I ova prodavačica isto ne znam šta je mislila, trebala da završi izbodena zbog par stotina maraka? I mali nije ukro kolu već je dao novčanicu prodavačici, vidi se na početku videa.
Od gazde gratis kutija svaka..
I razbojnici su nam nikakvi.
Imala je srece pa se vidi da je amater neko dijete, pa joj nije, sreca, nanijeo teze povrede nozem. Zna zena sto odnese iz kase da ce ona to lijepo nadoknaditi od svoje plate cijelu godinu!
Kakva policija treba im 20 minuta da dodju na mjesto dogadjaja iz kafana ! Pojma ta policija nema! Ne znaju pričati, itd..
Samo ga je još trebala svojom silino tresnuti o pod i zgaziti nogom.
Vidi one dvojice pedercica kako pobijegose iza police, hebam ti danasnje generacije sve same pihcice
Nisi na razvaljuju mortal Kombat nogom rokaju, nisu htjeli pokazivati vjestine..