Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm.Nađoh interesantne podatke.Otac tog generala Mirko Praljak je bio pripadnik jugoslovenske tajne službe OZN.e.Jedan od onih koji su ubijali Hrvate na Blajburgu.Čudna koincidencija.
Praljak mladji nije ubijao nikog
Za razliku od vasih tigrova
"kraljica balkana" by munira
"brkata Munira*"
Pa dajte ljudi budimo realni! Najveca Srbija ikada, zvala se SFRJ JUGOSLAVIJA! Nikada veca niti je bila, niti ce biti. San o NDH i prilika devedesetih da se san ostvari doveli su do RATA. Ujednom danu sve kasarne JNA u Hrvatskoj su napadnute. Ko je agresor? Lijepe lazi. Hrvatska je izvrsila agtesiju na BiH. Hvala bogu pa "petorki" potvrdjena optuznica. Ma da mrski zapad, odjednom podrzava Muslimane?!!!???? Ma dodijelite im jos poneko odlikovanje ;)
"Grobar" Kitarevic nece oduzeti odlikovanja ratnim zlocincima i ne samo to bit ce upisani zlatnim slovima u historiju Hrvatske a sigurno ce se njihove "zasluge" izucavati u skolama. Ponovo ce sutra, mrtva hladna izjaviti da su oni najveci prijatelji Bosnjaka i ostalih gradjana BiH. Najgore je, sto ce pola Bosnjaka povjerovati u to.
Sta rece Munara zvana Brk bejase? Kolinda Grabar-Kitarovic za nju ostaje kraljica Balkana? Eh moja Munara...
Ima li gdje one ublehe srebrenicke da kaze kako je ona kraljica
dzaba sto su ih primili u EU ipak su obicni nacionalisti i nikad nece postovati evropske vrijednosti
Ako Bog da kad nam zasjedne u predsjedništvo "naša" sultanija Sebija, baš me zanima kavi će biti komentari
Ne podržavaju svi Hrvati zločince i nisu svi Hrvato klerofašistički mastrojeni isto kao i što nisu svi muslimani radikalno-teroristički nastrojeni.
Nešto mi nije jasno, ako je HVO odbranio BiH 1992. od velikosrpske agresije, zašto su im bh. Srbi oprostili i kasnije pomagali u Kiseljaku, Travniku, Varešu, Žepču? Neću ni spominjati genocid u Jasenovcu...
Fasistoidna Hrvatska ponovo na djelu.
Ustase dave Hrvatsku jace no cetnici sa Milosevicem sto su !
'Miješaj Kolinda, miješaj...' - poručuju iz Haga.
Ama Kolinda ne moze mene Nikad naljutit,vidi je samo kakva je,dusa moja, uff,samo kad me onako onim ocima "mrakne",sve joj je Oprosteno
Jasta je
Heheer...babo li te hebo ustaski....kako ono bi o terorizmu bona??De der malo...de
Pa sta je rekla pogresno-jeli ti "uhapsise brata" vehabiju prekjucer u Sarajevu! Gubo...
Pustite se vise Praljka sta bi s peljeskim mostom i ekstremnim spavacima u BiH?
Gdje ona kucka iz srebrenice sad