Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krezave seljačine s brda su ubile 1600 nedužne djece u Sarajevu! Ukopali artiljeriju oko grada, pucali po civilima i granatirali ih. Još su dobro i prošli!
@PoPrstimaHinZeljko JNA je prva ukopala artiljeriju oko Sarajeva! JNA snajperisti su prvi počeli da pucaju i to po civilima!
@Gradjanin1973 Kojeg datuma se desila Dobrovoljačka, a u kojem periodu je ubijeno 1600 djece u Sarajevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Brate ja sam dijete Sarajeva ,rodio se prije rata ,bio u ratu i danas gledam u buducnost. Sto ke bilo bilo je ja ne zelkm da se zamaram i serem oko toga. Halo i ja nissm imao sta jesti ,stari mi je invalid i ista ta vlast za koju vi glasate supcije mu je smajnjila invalidninu. Covjek je dva puta ranjen ja sam gladovao u ratu i danas me boli ona stvar za rat i vas nacionaliste. jerva cekam da odem i ove zemlje pa vi i dalje serite i jedite govna svi zajedno.
Svakog agresorskog vojnika je trebalo u otadžbinu Srbiju vratiti u lijesu
Cijelu jna je trebalo do gole koze skinut pjeske do vraca u koloni, to budala nebi pustala da se iznese mts vozni parkovi
Ovaj tekst bi bio OK da ovaj portal svaki dan ne potpaljuje mržnju puštanjem odvratnih šovinističkih komentara. A uz to i uredno prećutkuje vijesti koje nisu na liniji " uređivačke politike"..
Uzas sta rade
Zivio Alija i Bosanska Armija zivjela zivjela Bosna
Odlično napisano i sve činjenice. Srbi moraju raščistiti sa sobom
Major Labudovic, zadnje rijeci na vezi! Porucite generalu Kukanjcu da smo djabe izginuli!
@DrynskiLed. Dobrica Cosic SANU (Deoba) -Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.
Mržnja prema Srbima više nije zbog rata, nego je neko proizvodi i usmjerava. Neko hoće čiste bošnjačke sredine zbog nekih svojih ciljeva i planova. Evo gomila ovih što rat nisu očima vidjeli, svako dan smišljaju što veće uvrede za Srbe! Pa zar nije očigledno o čemu se radi?
@guesswh0 Kad citas komentare ZmajsaDrine, onda ih citaj sa razumjevanje, a ne povrsno! Ako ti nije jasno onda procitas jos jednom! Nemam ja veze sa "srpskom inteligencijom"! Mada srpska inteligencija je ostala u svom gradu i branila ga..naravno od cetnickih bandi!
ne pucaj!
@dugme. Ma da 02 i 03 Maja u Sarajevu se odrzavala smotra Kulturno-umjetnickih drustava! KUD tzv.JNA izvodio je splet igara "Zauzimanje Predsjednistva BIH". Hahhaha po koje dijete...Medjede Romanijski...gdje djeca ucestvuju u Drzavnom udaru!
@Zmaj.. je li ti to meni?! Ako je, onda pročitaj moj komentar ponovo i vidi kome je bio upućen! Ako ne skontaš ni tada onda si prirodno glup... zvali su me raznim imenima ovdje ali još niko " međedom Romanijskim"
Zaista I poslije toliko godina necu uspjeti shvatiti toliku mrznju Miloseviceve Srbije I JNA prema Bosnjacima I toliki nagon da se ljudi kraju 20 vijeka biloski istrijebe ( kao I na Kosovu I Vukovaru etc) , Kakvo imas opravdanje pobiti sve te ljude u Zvorniku I Istocnoj Bosni , kozarcu prijedoru bez ikakvog povoda ( realno Bosnjaci nikad nisu mogli ugroziti srbe koji su imali svu podrsku JNA) , zaista velika sramota a sto je najgore I dan danas Srbi slave te pokolje
@jerry2347 Nije to problem shvatiti. ne radi se tu o Milosevicevoj Srbiji, vec o mrznji koja se svakom Dzikanu doji majcinim mlijekom vijekovima.
Jovana Kolarić: (1) Vojni vrh JNA se 1991. godine uveliko priprema za rat u Bosni i Hercegovini. O tome je bilo reči na više sastanaka na kojima su učestvovali Savezni sekretar za narodnu odbranu Veljko Kadijević, član Predsedništva SFRJ Borisav Jović i predsednik Srbije Slobodan Milošević.
Jovana Kolarić: (2) Krajem decembra 1991. godine oni donose odluku da se oficiri iz Srbije i Crne Gore povuku iz Bosne i Hercegovine kako bi nakon međunarodnog priznanja BiH u toj zemlji ostali samo oficiri poreklom iz BiH. Kada se u januaru 1992. formira Druga vojna oblast, koja zahvata gotovo kompletnu BiH, postaju potpuno jasne namere vojnog vrha.
svaki je komentar suvisan jer svi znamo sta je se desilo i zasto djiksoni mitomani i lazljivci kao i obicno imaju neku svoju verziju iz paralelnog univerzuma i to je to.