Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, ova država će propast. Žali bože života i ranjenih...
Hoće ako se ne borimo za državu današnje generacije su smart nargila generacije nema države bez jakog sistema
zar je bitno ko je i kako nabavio? eto ima ih 100 hiljada vec? i sta je kome bolje?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nije uspjeh Srbije samo sto nam pomaze u vakcinaciji i prezivljavanju vec i sama organizacija vakcinacije. Sama organizacija u Beogradu djeluje nestvarno jer primiti 10 000 ljudi odjednom svaki dan uz osmjeh i savrsenu organizaciju .Ostao sam fasciniran
Ankica Gudeljević, ministrica civilnih poslova, Vjekoslav Mandić, ministar zdravstva FBiH te Davor Pehar, direktor Zavoda za javno zdravstvo su jedini krivci zasto nema vakcina Njihov uslov je izborni zakon i time ucjenjuju sve bolesne a i zdrave Ali jok, bosnjo napada Fadila .
Zamislite braćo sve junake (M. Spaho, Dž. Čaušević pa onda svi ostali koji su se borili prije 25 godina) kroz BiH hustoriju. Zamislite njihova lica kad bi ovo vidjeli? Za sta su se borili?
Sve dođe i prođe,Bosna ostaje ....
pusti ba vakcine , dio ce se vakcinisati u Srbiji , dio koji ima love privatno , ostali ce ostati u GHETO-u obiljezeni da ne mogu nigdje maknuti, nego ima li mi sta za novo auto ministrice Bisere Turkovic, jesu li vec kupili, zna li se sta?
Bosno, raspasti ces se od sramote. Tuga, ogromna!
Ovo je samo kod nas blamiranje, države i govana
ma eto Srbije,koji će nama li.vakcine
samo slijedimo alijinu islamsku deklaraciju i mlade muslimane, al, DIREKTNO slijedeći njegovog ex-princa i prestolonasljednika suho trezorsko zlato bakira i drugaricu sultaniju seku. oni su naše iskonske, istočne zvijezde vodilje u najbolje i najsretnije danas i sutra!!!
čuj sad im smeta "direktno"! pa, zapucaš DIREKTNO u srbiju i nabaviš je u rame umjesto u raaaame.
Odgovor je jednostavn. SDA i HDZ nisu jedinstveni. SDA se bavi više sa problemima kako da predstavlja BiH i ignoriše entitete a nebavi se sama svojim entitetom. Što odgovara i HDZu. Do ovi ništa ne rade u Federaciji, entitet Republika Srpska funkcioniše kao država. A tek sad kad je Srbija sve priznatija zemlja na ovom djelu balkana. SDA je zbog nerada predala BiH kao državu dva entiteta. RS sad sve više Srbija a Federacija nije nigdje. Srbija je neželi ali ni Hrvatska.
Ako ne stignu još neke vakcine, imat ćemo oko 150000 vakcina na raspolaganju. Mora se razmišljati odmah "tako je kako je". Uzeti u obzir one koji su se vakcinisali već u BG, ostaviti za njih drugu dozu AstraZeneca, a ostatak preraspodijeliti na zdr. radnike, starije osobe i studente medicinske grupacije prioritetno!
da se zarati prvi bi pobjego, za koga da se borimo
Idemo svi u jedan glas: Da te niiiijjjee Aaaallliiijjjaaaaaa I ne zaboravite da je Bičakčić neki dan reko da je alija ostavio papir da se njemu ostavlja stranka ako Aliji šta budne.To je plaho bitno znat.
"Sredit ćemo nešto ako Bog da inšala"
J*BEM TI SISTEM DRŽAVE!! ZAŠTO I ZBOG ČEGA SE MOJ BABO BORIO??? PRVA PRILIKA POZDRAV DOMOVINI!