Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falatar i Hadžikadić su najbolji kandidati. Hadžikadiću treba 250 000 glasova, a Falataru 110 000.
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
Spika mu je OK, medjutim i ali, za Francusku, Ameriku, Britaniju, ciju suverenost i nezavisnost cuva nuklearno oruzje. S druge strane, izabrati takvog kao Falatar da bude glavni, glineni golubici za zlocince sa istoka i zapada biti kao kad se izabrao Alija. Greska svih lijevih stranaka, nisu dovoljno militanti, cvrsti i jaki za stoku izvan BiH.
Otac Hrvat, majka Bosnjakinja. Majku mu ubili snajperom za vrijeme rata. Dio tzv izgubljene generacije koja je bila premlada da ratuje a dovoljno zrela da jako dobro razumije rat, generacije koja do sada nije glasala a koja ako i kad se probudi ce uzeti sve izbore koje zele. Za razliku od Komsica kampanjisao od Busovace do Sirokog Brijega, od Grahova do Mostara, pa vi vidite ko je mahalas i ubaceni element a ko je ozbiljan kandidat za predsjednika.
Nisam vidio nijedno bosnjacko ime njegove djece, tip se ne osjeca ni sekunde Bosnjak i ako ga je bosnjakinja rodila, sto dosta govori o njegovom stvarnom opredijeljenju. Ako nije iz postovanja prema materi Bosnjakinji dao barem jednom dijetetu neutralno ime, onda se ona ne treba kao Bosnjakinja tu ni spominjati sto se njega tice. Uvijek sam mrzio one mjesance koji su izabrali vjeru i etnicku pripadnost jednog roditelja, a kao staru krpu odbacili iste od drugog roditelja.
Ljudi ne vjeruju sami sebi, kako ce vjerovati drugima.Jednom rjecju receno;Nesposobnost gradjana da dublje razmisljaju, oni ne ostvaruju nista za sebe, kako ce za druge.Zao mi je ovo napisati, koliko dugo citam izjave kojekakvih spodoba, svacam da sam u pravu.Misleci ako znaju internetom se sluziti, da su u dobili pamet..Umjesto da rade na svojoj zatucanosti, oni nam ih dnevno dokazuju.Pravilo je; trebas u sebe sumnjati, tek onda imas pravo da sumnjas u druge.
Ko je ova Moha ?
Covicev placenik da uzme glasove Komsicu. Smrdo mali ode nazad kuci 8 oktobra. Fuj Nasa Stranka
Ja mislim Komsic, Radoncic i Dodik... Na zalost
Da te malo uputim pošto dugo nisi bio na ovim prostorima. Građani su ti sada po mnogim svjetskim gradovima, tamo rade i žive. Ovdje je zavladao seljakluk i papanluk tako da od bunta nema ništa. Pokušaj ih vratiti u njihove vukojebine pa ćeš vidjeti šta je bunt.
O kakvom on buntu prica kad sjedi sa isljednikom iz Heliodroma
@patriota1234 Da i ?
Kako bi ja volio da pojedi ovaj covjek i mirsad..