Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas se u SARTR-u dijele bijele trake u znak sjećanja na keratern i ostale prijedorske logore-ljudima ne dozvoljavaju da posjete ta mjesta. zato nosite oko ruke bijele trake nedašnje obilježje muslimana u prijedoru za istrebljenje, nosite ih ponosno, kao znak sjećanja na torturu koju su prošli ljudi od strane žčetničkih životinja, samo zato što su ljudi
povrsna analiza, i slaba paralela
Barem dvije osobe prije tebe su primjetile gre[ku o konfederaciji. Ne priseravaj se prije nego što pročitaš sve.
I da, slažem se sa komentarom o studentima. Svi na fakultetu su ogorčeni sadašnjom državom, i svi žale što ne žive u Jugoslaviji.
Juga je zakon! Moj stari sa srednjom po malo radio, obišao cijeli svijet, provodio se. Ukratko imao život. Ja završio fakultet, satrah se od posla (koji sam jedva dobio), i ne mogu da odem na more kako treba. Valja štediti za stan i auto. Ako je nekome bolje da mu propadne život zbog \"nezavisnosti\" BiH, taj nije normalan. A i o kakvoj mi to nezavisnosti pričamo? Zavisimo sada o Srbiji i Hrvatskoj više nego ikrad prije.
I jos nesto za sve vas koji pljujete po Jugi. Dobro upamtite da vam je to najbolja drzava koju ste imali i koju cete ikada imati..
U potpunosti se slazem s`predhodnim kom. Neka pitaju one koji su malo skolovaniji......
Otiđite na bilo koji fakultet u Sarajevu (sem onog islamskih nauka). Napravite anketu u kojoj će svaki bošnjački student da se izajsni šta misli o Jugoslaviji. Garantujem da bi 90% odgovora bilo u pozitivnom smislu, i da bi napisali da je najveća glupost to što smo je uništili. Samo ovi maloumnici iz državnih institucija što vise ovdje po cijeli dan tokom radnog vremena, ne vide šta je Jugoslavija bila za čovjeka.
Pregledo sam ov smece od komentara..Vidim niko od cutuka nije primjetio da stoji greska u tekstu a to je Konfederacija.. Jugoslavija SFRJ bila je Federacija 6 Reoublika Dakle u nazivu je stajalo Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija.. U osnovnoj skoli pito sam nastavnik ajezika da ne kazem kojeg \"Druze nastavnice ako nam se drzava zove Jugoslavija a zasto nam se jezik ne zove jugoslovenski\"? Odgovor nisam dobio nego me je mrko pogledo nastavnik Bozo Sutra dan dobio sam keca iz tzv SH-HS..Zakljucak : Jugoslavija je bila prisilna udruga u kojoj su dva nacionalna identiteta sebi dali za pravo da tlace i pljackaju ostalih pet nacionalnih identiteta..Raspad jedne takve drzave bio je samo pitanje dana ..I neka se raspala kad jebila onakva kakva je bila..Sto se Udruge EU tice i ona je opterecena nacionalnim identitetima i njihovim medju interesima..Dakle ne radi se ozbiljnoj uniji ..ideja nije losa naravnop..
j.e.b.l.a. vam ta g.o.v.n.a.r.s.k.a. jugoslavija m.a.t.e.r. u po p.i.č.k.e.
Islamska deklararacija je nastala 1983,(izetbegovic) pa sve redom..... evo i ovo... http://www.youtube.com/watch?v=5C2-Q5KWbvE nista nego \"Pljuni pa zapjevaj\"
Uh nisam znao da ce moj komentar izazvati toliko reakcija...no dobro. da krenemo redom: Prozivate me da sam indoktriniran, a iz vas govore duhovni tvorci jada u koji smo zaglibili i vase vodje koje su vas kao nacionalno osvijestile. To oko velike Srbije je isto kao i Islamska deklaracija i ideja koje se vrte oko te deklaracije, isto tako u Hrvatskoj reinkarnaciji NDH, u Sloveniji sve to nije izgledalo tako brutalno jer ipak oni su malo blize civilizaciji, barem geografski. I stvarno sve ovo danas sa ex YU republikama izgleda tragikomično. Krvavo je plaćen raspad jedne federacije da bi se odmah poslije toga krenulo grlom u jagode u drugu federaciju... ne znam ni sto ovo pisem al eto mozda dopre do necijeg malog mozga
Cuj Jugoslavija konfederacija, kako su ovi Ameri povrsni. Ako su im ovakvi novinari, zamislite tek kakav je mentalni sklop prosjecnog amerikanca.
Izetbegovićeva Islamska deklaracija ti je nastala prije raspada SFRJ!!!
Jugpsalvija se trebala rasapsti 45g. Sad bi u Bosni bili Amerika. Juga nikom nije bila dobra do dala šansu četnicima da stvore veliku Srbiju.
Je li pokolj ne-Srba u BiH kazna što nisu glasali za novu državnu zajednicu sa Srbijom i Crnom Gorom ?
Ma znam samo sam ja tokmak. Ponese me tokmakluk pa baljezgam.