Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik i Covic u Zap. Mostaru, a Zvizdic kod Angele Merkel. 😂😂
Angela treba nam još džamija kaže Zvizdić, a ona odgovara jarane, vidi sa Saudijom, ja ti ne mogu u tome pomoći i onako dijelim vlast sa desničarima.Dobro, evo ruke, ćao, ćao.
I Kolinda i vlada Hrvatske bi odmah podrzali promjenu ovakvog srednjovjekovnog ustava BiH i podrzali bi uvodjenje gradjanskog kao sto je u svim clanicama EU. Ali Hrvatska aktuelna politika prema BiH ima jedan jedinstven pristup samo iz razloga da je puno izgradila strukture Hrvatskih stranaka koje rade sve na politikama Herceg Bosne, sto znaci velikohrvatskoj strategiji na teritorijalnim aspiracijama prema drzavi BiH.
sve vamo podrska a onda odjednom izbace 2000 bosanaca iz njemacke
Slike za udžbenike o snisnihodljivosti i dodvoračkom karakteru boošnjoka, stare nacije od septembra 93!!! 🐍
nisu te ucili dobro u skolama, nisi razumio ni ti cirlicu, pa ja... Historija ima i drugacije pismo od cirlice, malo to prelistaj
Mi jos uvijek mislimo da su nam Svabe prijatelji
Mi smo sebi izgleda najveci????
angela brzo cu ja kod tebe doc
Merkel indiferentna. Ako baš hoćete, hajde onda ali ako nećete time bolje.
Podrska u vidu uzimanja talentirane bh mladosti u svoje redove..
Jesmo li mi na Evropskom ili Allahovom putu??
Pusti ba Penise paušalne neobavezujuće. Žena nema pratioca, ima zavodljive oči, a ti bi se mogao žrtvovati za svoju domovinu ako treba. A što se tiče prijedloga odmah evo predloži tri pruge koje povezuju BiH sa EU: Ploče- Čapljina, Brčko-TUzla i Unska pruga, a za koje imaš suglasnost, jer nikome se 500 miliona ne smije dati bez njegove saglasnoti, jer onda nije garant da će pare utrošiti savjesno i kroz fiskalnu kasu ,ne znam kako se ovo kaže na hrvatskom jer u Hb ne znaju
Crveni sako, crno nam se pise
Pijaca Ponte Roso u Trstu ponovo je oživila, došli šverceri iz Juge da kupuju farmerke.
radi se na ukidanju pc-a ,
EU svakako propada. Ne treba nam clanstvo u trulezi!
Ako je iko u truleži onda smo to mi.