Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Middle finger, middle finger where are you? Here i Am,here i am …………………./´¯/) ………………..,/¯../ ………………./…./ …………./´¯/’…’/´¯¯`·¸ ………./’/…/…./……./¨¯\ ……..(‘(…´…´…. ¯~/’…’) ………\……………..’…../ ……….”…\………. _.·´ …………\…………..( How do you do
@sami.samovic.3 Još 7 godina lagodnog života na državnim jaslama, bez odgovornosti!
@Norid88 sa Kosovom,na kakvim ste vi drogama zeleni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala ti klix sto mi izbrisa komentar.Zasto stite Zvizdica.Samo sam napisao kakav je to uspjeha da cemo zadnji uci sa Kosovom.Ko Pape imas jos bodova u igri.Ovaj je prevaziso Bakira,bake je 100000 u Njemačkoj zaposlio
@vansiona vracen komentar
@vansiona brišu ko veliki, zadali se hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
AKO JE OVO NAPREDAK, JA SE PITAM STA ZA VAS ZNACI NENAPREDAK ?
napredak a u posljednje 3 godine licno znam vise od 100 ljudi koji su otisli van granica BIH :D
O kakvom napretku govori ovaj ublehas??? Ako je napredak da u samo zadnje dvije godine iz BiH pobjegne 150 000 ljudi, stalno uvodjenje novih nameta gradjanima, stalni pad standarda gradjana... onda grabimo velikim koracima prema napretku.
SeratoR
Pa p....vam materina bezobrazna...Sjeme vam se zatrlo.
Pa ovaj je izjavama nadmasio i svog mentora Bakira. Ustvari izjava bi trebala biti :Napredak ostvaren u odlasku mladih na sljakanje u zap.Evropu je garancija njihove evropske buducnosti.
Demokratija = gradjanska drzavs. Sve drugo je laz i odrzavanje dominacije i diktature pojedinih elita. Svaka gradjanska drzava ima mehanizme i institucije koje stite sve ljude i kolektivitete pa ma kako se oni dijelili. BiH je nametnut etno kolektivitet kao rezultat agresije i zelje za podjelom BiH na etno principu. To proizvodi aparthejd, etnicka ciscenja i mini etno regije sa dominacijom 1 etno elite. To nije i nikada nece biti demokratija
Marš!
Ovaj ludji od šefa mu :D
ma nije ćini ti se ovaj ima mozak ko tri Bakira i još 2 gige rama
Udjem na youtube da slusam muziku kad ono cijela emisija "Nedeljom u 2" na HRT1 i u njoj gostuje nas ridjobradi, reko da bas vidim sta on plamudi. Nisam ljubitelj nijednog politicara niti bilo koje stranke al onaj ridjobradi rijetko kad onako zna pricati, svaka recenica mu je bila na mjestu i tacna. Voditelj ga je pokuso prekidat zbuniti i sve ostalo al ga je ridjobradi otreso svaki put. Za onakve stvari mu svaka cast!
Dr. Zvizdić pa šta komentarisati već bravo lafe, a za sve ostale koji pišu ružno na račun rezultata ostvarenih ne planiranih CRKNITE I KREPAJTE OD TUGE ETO.
kakav crni napredak, dajte da ga vidim
Garancija je da će do 2025 BiH imati negdje oko milion stanovnika, od toga u Sarajevu 500.000, od kojih ce 350.000 biti na budzetskoj sisi.
2025. ide priča 2035. sigurno ulazimo u EU. Glasajte za nas još ove izbore i sigurno ulazimo u EU. Ko vas ne zna SDA bagro pokvarena. Samo idioti i uhljebljena nesposobna bagra može dati SDA glas.
Prije nego se uhvatio politike, Zvizdic je bio jako postovan profesor, pametan, konkretan, cijenili su ga svi. Onda da bi zenu uhljebio u drzavnu firmu mora da prica i radi sta mu kazu... Nisko je to Denise, nekada si imao obraz, ali hajde valjda pare promjene covjeka...