Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nikada ne moze uci u EU.
Deni kralj. Njegovi rezultati su zakucali skalu uspješnosti, s ovakvim političarima uspjeh i cilj nam je zagarantovan. Bit cemo mi zvijezda na plavom platnu ubrzo aBda i još jednom hvala dr. Zvizdiću.
umro
Ma ako Bog da, ja kao Borac Armije BIH ću da dobijem Hrvatke papire preko roditelja.. a vi ganjajte EU do 2250 godine ... smet ljudski, napravili ste grobnicu od Bosne... tome jedino i služi. Imam 30 godina, radim 10 godina samo da preživim, a o porodici i ostalom ne mogu ni sanjati.
Mogli bi dobit i na bingu jackpot... ali necemo
BiH ulazi u EU najkasnije 2020, ali Hidzretske
2222 god
Sa ovim strahovitim tempom ARabizacije i fildžanizacije teritorije koju eksploatiše SDA mislim da HR HErceg Bosna može tada postati kandidat, Srpska također, a da li će islamofobisjke EU države prihvatiti FILDŽANISTAN kao punopravno partner državu ? VRLO TEŠKO, a to ti iskreno nije nikad ni bio cilj tako da je po tom pitanju suglasnot OBOSTRANA ! :))) Na kraju, narod ima ALaha a vi sve ostalo !!
Nikada BiH u evropsku uniju, ovo postaje uskoro arapski teritoriji, pizdicu to je vas plan,
Ima li ikakve šanse da Japanac bude naš preCjednik, obećavam svi ćemo trenirati karate!
ZVIZDIĆU koga lažeš? Dokle više laži i obmane i kupovina vremena do sl izbora i tako u krug, u nedogled. PRiznaj da je stanje u BIH najgore na Balkanu i da se već 20godina tapka u mjestu. SVE JE KORUMPIRANO I TO SE VIŠE NIKADA NE MOŽE ISPRAVITI!
@drinsky1serbico TAKO JE! SVE JE TAČNO!
ovaj lik zna sta radi i jedan je od rijetkih politicira koji je kompletan. Obrazovan, elokventan, nije smotan i fino izgleda, a pri tom zna sta radi i zna pricati sa strancima bez neke carsijsko-mahalske suplje. Pratim ga vec neko vrijeme i vidim da se uopste ne osvrce na ova krckanja u nasem politickom kazanu, nego se iskljucivo bavi EU integracijama i za to svaka cast, zbog toga i ima napretka.
ubleh-majstori
@SheRains kad skontas ...i ovo je kompleksan zanat.. treba znat milione ljudi levatit..i jos da te kuju u nebesa..
@<!-- pa, nije to do njihovog umijeća i sposobnosti nego do stepena gluposti naroda... znači, narod je toliko glup da im sve možeš prodati... kao npr. novogodišnji koncert Merlina kao nešto što je dobro za grad Sarajevo... bgm je neko sihire bacio na bosnu ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaista bih voljela kada bih sada mogla biti veci optimista, al nazalost ne mogu. Dok mi na bosansko-hercegovackoj politickoj sceni imamo politicare poput Bakira, Dodika i Covica BIH nazalost nece tako lako u EU- integracije.
i Babo novi hebeni igrać!
Bojim se da ć se do kraja ovog mandata vlade raspasti BiH