Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nesposobnosti, pa i Dodik i Čović i Bakir imaju milione, o kakvoj nesposobnosti pišete. To što narod nema za kifle, to malo koga zanima
Ako mi vjerujes dosta mi je tih prica o tim liderima,i sva vasa prica je svedena na zalopojke i nijedan da se uspravi i da kaze sebi ,ma idem te sto kradu da ga oslobodim toga sto je pokrao,ili da ga sklonim sa politicke scene,nego mecite i cekate da to neko drugi odradi za vas,niko to drugi nece odraditi nego morate vi jer u suprotnom ostaje vam da trpite ,sretno vam bilo
A Komsic nema ni oraha... Cekaj... Ma ni kospice jedne u dzepu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jutros se nisam trebala budit. Čim je sat u sudoperu udario tačno nula puta, znala sam da je ponoć. Vrijeme čestitanja. Kako su svi moji spavali, ja sam zagrlila sebe i cijelu se izljubila. Najprije ruke, noge, leđa i vrat, a zatim sam si priuštila i par filmskih poljubaca. To me toliko iznenadilo da sam otišla u kupatilo, no kako nije bilo tople vode, uključila sam bojler, sjela na rub kade i nogicama brčkala po vodici u zahodu. Razmišljala sam o karnevalu u Brazilu, smislu života i o vjekovnoj težnji našeg naroda. Nije ni našem narodu lako. Spava devetsto godina, a kad se probudi ima šta i vidit.
WHAT THE FUCK??????
E jbg. Sad moram kod očnog zbog ovoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Radi milijuna eura na čekanju tužiteljstvo bez oklijevanja treba da podigne tužbu protivu osoba koje su ne činjenjem dovele državu u bezizlaznu gospodarstvenu krizu. Da li se to tužiteljstvo boji politike i ne usuđuje se krenuti u istragu ostaje da se vidi, ali ako se plaši, onda je krajnje vrijeme da Europa pošalje policiju i istražitelje koji će utvrditi tko je kriv za stanje mirovinskog osiguranja, raspad privrede, poljoprivrede, male privrede i industrije, kao radi masovnih prosvjeda s kojim će se država suočiti u rujnu. Pravna država mora presuditi i pozatvarati osobe koje su odgovorne za ne ispunjavanje uvjeta za financiranje iz fondova EU naše zemlje i jedini način da se stavri uozbilje su najstrože moguće sudbene kazne za ove i ovakve počinitelje koji svjesno uništavaju i ugrožavaju opstojnost države.
Nece oni nama dati nikakve milione eura nego ce pokusati da uzmu od nas. Niko nista ne da dzabe. Moramo se okrenuti sebi i samo sebi. Ko misli ostati ovdje,naravno.
Bila je prilika na izborima da se reaguje, i odazvalo se oko 55% stanovnistva. Sada sutite i trpite do sljedecih izbora, gdje ce se naravno opet odazvati nesto vise od 50% i opet ce biti isti rezultat. Nista novo.
Ovdje nema puno filozofije i sve se svodi na onu jednu rečenicu Tanje Fajon - "zbog nesposobnosti dogovora oko strateških pitanja i državnih interesa, kao i zbog prevladavanja politike koja je zasnovana na etničkoj podijeli." Znači, dogovora oko strateških i državnih interesa u ovakvoj konstalaciji odnosa neće biti jer je za jedne država - Bosna i Hercegovina (kao što i jeste) a za druge je država "Republika Srpska" (još im niko tu imaginaciju nije izbio iz glave). Prema tome, za svaki dogovor potrebno je dvoje a mi oko pitanja države (BiH) imamo jednu stranu dok se druga pravi blesava i vrti svoj film RS-a kao države. Dok to međunarodna zajednica ne razoputi i počne kažnjavati "imaginarce" ništa se novo neće dogoditi - do tada smo njihovi TAOCI.
Jesu li ti "fondovi" džaba? dajte ljudi, jedva čekaju mamicu im da uvale lovu kamatari, lihvari i da diktiraju ko će koliko i čega prozivoditi.
Niste vi kaznili njih nego narod boli njih kuratz namjerno ne rade nista da mogu uzivati u milionima . Samo je i narod stoka sto to godinama trpi kontaju doci ce njemac ili amer pa da glasa protiv ovih nehljeba e nece , imamo svake 4 godine da mjenjamo a mi po starom . Ocito nam je dobro. .
hahahahhaa. cuj NESPOSOBNOSTI???? I TE KAKO SU ONI SPOSOBNI, A MI I VI I VASI I NASI SU NESPOSOBNI I TO DO BOLA.
To je novac za ciji utrosak se mora ispostaviti racun, a to njima nije interesantno. SDA mafija voli vise novac javnih kompanija, tendere i lovu od javnih nabavki.
Nema veze, zadužit ćemo se mi kod MMF-a...
Nisu oni nesposobni ak se radi o osobnom profitu ;-)
Pa iskreno rečeno i drago mi je sto nece dati te "milione", jer bi ionako to sve međusobno bax, čovke i dodo podijelili, tako da ako necemo mi nista dobiti nek ni oni ne mogu nista....
Čuj,.. "Bih propušta milione",... kao da je BiH živi organizam pa ona nešto odlučuje. Političari propuštaju da uzmu iz EU fondova ali će se zato namiriti od naroda !
Ovo kao vijest- pa gdje sam ja bio zadnjih dvaest (20) godina.....
lajk, Pa opet svi na izbore..Pa opet svi za iste
Ne može nikakva vlast u bilo kojoj zemlji biti sposobna dok u parlamentu sjede oni koji su tu zemlju pokušali uništiti. To nije moguća.Možemo na glavi dubiti,ne pomaže. I nema na svijetu političara koji može nešto tu uraditi.Srbi sve blokiraju,sve što ide u prilog jačanju države i to je njima omoguženo ovim posranim dejtonskim ustavom. Hrvati opet samo treći entitet zanima,jebe im se za BiH. I onda dođu ovakve gluposti o nesposobnoj vlasti,paušalno bez ukazivanja ko i koji dio te vlasti ne dozvoljava funkcionisanje. Tako se nikada ništa neće promijeniti,oni će nastaviti sa opstrukcijama s ciljem da postignu svoje ciljeve.Pri tome mute,bacaju prašinu u oči i pokušavaju krivicu svaliti na Bošnjake.Ta teroristi,te unitaristi,te džamahirija,Teheran i slično. Pas laje,karavani prolaze a para nema. I onda imaš naše konje poput Šćepe,koji na tome pokušavaju ušićariti i dočepati se vlasti,bez da ih zanima BiH ili Bošnjaci..
Neću to reći,hoću rećći da srbi i hrvati vrše opstrukcije na svakom koraku.Njima je BiH zadnja briga i rade sve da je definitivno unište. Za razliku od njih Bošnjaci vole,trebaju i žele BiH. To je sva mudrost i istina nažalost. A što se SDA tiče,oni meni ništa ne znače. Mene zanima samo da Bosna opstane i preživi ove ublehe,izdajnike i dušmane.
Foliras sam sebe,sto ti to treba,Bosnjaci da zele jaku BIH ne bi uporno birali SDA.Zapamti:"Nema jedinstvene i jake BIH sa SDA,SDS,HDZ!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)