Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga lažete?
Pošto OHR & EUSR i njihova bh-kopilad neće ućiniti ništa da spriječe bosnocid: Masovno izađimo na izbore, vlastitim potpisom označimo izborni listić i na njemu napišimo: “Glasam za Valentina Inzka i Lars-Gunnar Wigemarka.” Neka OUN-a i EU-a znaju da znamo ko je lider u ubijanju Bosne i Hercegovine, tj. u BOSNOCIDU. A tzv. domaći lideri su samo njihova politička – kvislinško-kriminalna! – kopilad.
Ovi nisu svjesni u sta se upustaju.Vece bagre,lopova,kriminalaca,laznih patriota,domoljuba,koji vode ovu drzavu skupa sa svojom familijom do 10.000.koljena i maloumnim glasackim tijelom nema u svim zemljama clanicama EU a i sire.
"Bajka koju idiot priča" je naslov teksta koju je klix objavio malo prije.
stvarno je sramota novinara, koji pasuse citiranja, prenesu kao da su to "oni" rekli, a jos veci lapsus je sto se u danasnje vrijeme bavi svak ziv novinarstvom te svojim licnim interesima truju ljude bolesnim naslovima... Bosna ce uci u EU, kad se EU raspane... Nama EU ce valjati samo da se pametni i sposobni mladi ljudi mogu zaposliti u jednoj od EU zemalja... sve ostalo je absurd! zasto "smradam" na clanak ove stranice... evo procitajte i uvjerite se... http://europa.ba/?p=44837
svi izlaze da nam naprave mjesto da mi uđemo.......e ima da ih mi rasturimo
cudne podzemne vode teku ovim kontinentom....
Ja mislim da Herr Incko treba da upotrebi bonske ovlasti......i zabrani da BiH udje u EU.