Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kojih to građana, gdje su oni?!
Dajte gradjanima ovakvu mogućnost da daju prijedloge za Ustav. Za 25 godina bi sigurno napisali i usvojili nešto što ima mnogo više smisla nego dejtonski ustav.
To su obicne gluposti za nepismenu masu;koja EU,koje integracije,nit cemo mi u tzv EU nit ce ona kao takva postojati za desetak godina,pa samo lazu ovaj narod kojekakvi analiticari,hostapleri iz nevladinih org.,i njima slicni,prvo,to je skupa igracka,a mi placamo Inzcka,placamo Moor-a,placamo kojekakve kancelarije za ovo za ono,mi za druge para nemamo,samo naivni misle da ce jednom uci u EU,ustvari mi to i jesmo,u srcu smo evrope,ali evropski sovinisti nas unistavaju godinama.
Ucestvovali gradjani u VB, izglasali Brexit, a sada hoce da preokrenu volju naroda. Kome oni pricaju...