Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasni ...?...Stvarno , ...eeeee....nismo znali ... Nikad , zapamtite dragi gospon , znači nikada , " mi" nečemo ispuniti ništa , a što ne bude vezano za neki pritisak ( čitaj naredbu , ucenu i sl) .... Ovi seljačko-nacional-ublehaško politički analfabeti jednostavno nisu programirani za red i za EU... Onog momenta kada Ameri odluče da ovo pospreme , sve će biti gotovo vrlo brzo...
A šta si ti uradio dok ti je bio posao da nas približavaš EU? Ništa, osim što si skakao po svijetu i uzimao plaću astronomsku.
Kako kasni, kad je pola Bosne u Evropi !!!
Treba samo neko pametan da objasni EU i MMF-u da mi ništa njima nismo dužni i da odjebu od nas i okrenuti se globalnim partnerima EU je svakako jedno obično smrdljivo selo , malo veće.
Za Srbe se zna da su u ruskom anusu, znaci totalno protiv eu integracija. Bh Hrvati mrze Merkel, Ameriku i sve liberalno naklonjene snage i kao i svi srednjo i istocnoevropski desnicari naginju ka Rusiji. Bosnjaci su jedini bh narod koji je u vecini za EU.
Zna se ko u svemu drzi zategnutu rucnu dok MZ i OHR sve to nijemo posmatraju
Mora kasnit kad su samo hrvati za EU, drugi samo delarativno a zna se da bosnjaci nebi htjeli bez Turske a srbi bez Srbije. Zato i jesu ove prijetnje ratom da nema napretka. Kad bi EU rekla da sutra ulazimo, bosnjaci bi rekla da bez Turske odnosno srbi bez Srbije ne idu. Svima jasna prica.
Pricas price za malu djecu. I ptice na grani znaju da su bh Hrvati za cjepanje BiH, otkad ste uz Dodika vi ste za nas neprijatelji, nema tu sta da se krije.
Uopšte me nije briga za ovu tvorevinu. Ja sam sa dobijanjem hrvatske putovnice ušao u evropsku uniju. Putujem i otvorene su mi sve mogućnosti, a ova raspadnuta lešina neće nikada ući.
@Seen Kad smo tegovi zasto prijetite ratom na spominjanje nekih separatistickih teznji srba. Vi bi da vam ostavimo i zelju i kuce i da se mozes kretat. Nemozes se ti od suge i bjede kretat a ne od hrvata i srba pa bi da hi ostavimo svoje.
Tesko je kad 2 od 3 konstitutivna naroda rade sve kako BiH ne bi usla u EU i NATO. Zadnju godinu je kljucno to sto se kamenjarski Ljigavac prikljucio Dodiku u destabilizaciji zemlje.
Ljigavcevim zahtjevima za promjenu izbornog zakona ne treba popustiti ni milimetar, pa nek se zategne ako treba i nek pukne.
@rainbowboy iskreno mi se yebe za bliski istok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Okasnili u polasku ko sto bi rekli.
ah ja ? nismo znali....