Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAH
Sve sami ebaci...
Usao bi u nju ko budala u kredit :D
...ahhh, vi muškarci... :(
Ja bi radio uso u Tanju od straga, nadam se da mi nece traziti vizu.
bitno je da se u tanju moze uci bez vize.
sto bi ja jeb\'o ovu tanju fajon
ma pushite mi kuratz vise vi s vizama. boli me karina sto cete ih uvesti, ionako ne dolazim kod vas. dok s druge strane vi dolazite ovdje i perete pare raznim ko fol akcijama i pomocima, a nista. uvest cemo vize i mi vama pa nam ga mozete pushiti do sutra. sto su vase smrdljive zemlje vrijednije i bolje od nase?
tanjaaaa, udaj se za mene!