Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno i iskreno nikada nisu bila ni otvorena!
A na osnovu čega ti to zaključi, matere ti .... ? ? ? Kako po tebi izgledaju otvorena vrata, nije valjda da ih još i s baglama skinut moraju ... ? ? ?
@halal passat Sa golf 2 i popunjenim putevima na svakih pet metara neces sigurno.
jesu li rotirajuća vrata ko u BBI centru. ne zna naš narod proć kroz ta vrata. zaglave se na pol puta. majke mi ja vidijo
nije podmazano.
@uzgajivača znači nisu miloklizna
Sa nacoinalistima nikadaaAaaa zzzz.......... ☝️
Zar su vrata otvorena? Zar vi i dalje mislite da ce Europa primit drzavu sa naj vecim zaposlenim uhljenima u svijetu ,sa tolikom administracijom i ministrima pomocnicima koji zive kao miljarderi. Jer mislite da Europa ima interesa od Bosne gdje nema proivdnje gdje je nezaposlenost preko 50% i nakraju sta Europa ima od nas? Ocit primjer Turska jedna od 5 zemalja u svijetu po razvijenosti pa sto nije usla? Price ored izbore ovcama.
Vrata jesu otvorena, EU ima svoj interes ovdje. Samo naši krimosi u vlasti nemaju interes da budu dio EU jer borba protiv korupcije je jedan od uslova prijema. Zato i nastoje da imamo nestabilnu državu, korumpiranu.
nikad nisu ni bila otvorena.
Sve citam o nekim vratima ka ru koja ne postoje, citam o kretanju bosne ka eu integracijama a zemlja se ne krece, tamo je gdje jeste, samo je mmf kredit stvaran i strane banke u bosni koji kradu pare na legalan nacin sa kreditom od 5% i svojim zirantima.
Sad bi oni nas možda i primili, onako na guzove, ali kontaju ljudi realno - ako ih primimo dole neće ostat nitko osim Bakira, Duduka i Čovića , a kome treba država s tri stanovnika ... ! ! !
Citam negdje BIH u EU tek 2030 to je za mene realan datum jer sa ovakvim ljudima na vlasti ulazak prije ovog datuma tesko .
bitno je da narod ide u evropu raditi i ziviti a drzava na celu sa ovim ljudima i politikama ce jos dugo dugo cekati
kako ? kako ? kad nas Čović gura Rusima.
Prvo sudstvo napraviti kako to bog zapovijeda ostalo je automatika
Dzaba to kad imamo nesposoban politički kadar. A i ta EU više nije sto je nekad bila. Neka nama nas.