Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istra i ljudi u Istri su uvijek bili posebni...
@Croatissimus, takav recept se ne svidja vladajucoj bagri
@Croatissimus Trebalo bi biti tako svuda...ali na zalost nije.... ovoj zemlji i njenim ljudima (vecini na zalost) treba još mnogo, mnogo vremena da dosegne taj nivo svijesti i razmisljanja....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zivjela demokratska i multietnicka Istra...
živio drug Tito i kpj, živiooo
Europske vrijednosti na istarski način- maksimalna cenzura sviju osim onih na vlasti, kontrola medija i njihovo financiranje javnim novcem, kontrola udruga javnim novcem (predsjednica nevladinog sektora je šefica žena IDS-a), zapošljavanje- nepotizam, uvođenje verbalnog delikta kroz formu odštetnih zahtjeva za duševne boli, kontola DORH-a kroz formu njihova zapošljavanja u lokalnoj samoupravi itd.
svaka cast gospodinu
Hajde sad, spakujte pastete i paradajz, i svi u Istru na ljetovanje ;-)
To rode klikći kliči urlaj radi šta znaš , Bosanci će vratiti dobrum kad tad.
Mirza Bašić vodi protiv Slovaka sa 1:0 u setovima u kvalifikacijama za Roland Garros
Ja mislio on to rekao u evropskom parlamentu a on to rekao u parlamentu fbih.
respect
I gdje bi mi bili da bar pola politicara razmislja i radi kao ovaj covjek?
Pravi Hrvat, pravi komsija Sto prije ocistite Hrvatsku od Ustaski nastrojenih genocidasa, to bolje za Hrvatsku i region.
Istrani su uvijek bili posebna prica...
??
Ž
Vidi se da si iz ISTRE. MOJ RESPEKT.
Eh, kada bi se svi za sve pitali jesmo li mogli više učiniti...