Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma važniji su politički "projekti" od rekonstrukcije bolnica i škola, od proizvodnje i samoodržive ekonomije. Samo Vi gospodo perite pare i zadužujte ovaj narod, kad svi samo gledaju i trpe.
Evo još jednog! Ko sjedi u organima. Poslušnici onih koje i svakako protežirate, preko svojih nečinjenja. Oni koji su vam pomogli da operete ( sami ste dali cifru) oko 100 milijardi USD: Neznam baš šta sem vojske i policije UN svi ostali tražite u BiH?