Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama treba da se brine o više-bilijonskim dugovima koje imaju prema kini , treba da se brine o preko milion beskućnika i onih 20 veterana iz Vietnama koju svaki dan počinjavaju samoubistvo . Treba da se brine o tome što demokratiju ne nameću govorom, već oružjem čija je cijena dovoljno visoka da ja u BiH kupim kuću , stan i BMW X6 . Niko se ne brine za nas. Jeste MMF . Slobodno nam natovarite kredite i dugove. Brinu se za nas kao što se brinu za Ukrajinu. SAD nam je ovo učinio. Prokletnici su mogli da zaustave rat najmanje 7 dana nakon što je počeo , ali nisu. Ali bitno je da su pretvorili Bliski Istok u mjesto koje se više nikada neće ekonomski ni društveno popraviti.
ma bježi ba, koliko su zabrinuti, da možda ne pate od nesanice zbog zabrinutosti :)
42_42_42
Ovaj ratni zlocinac bi trebao da sjedi u nekom zatvoru do kraja zivota. Mozda u Gvantanamu, koji je obecao zatvoriti prije 5 godina. Da njemu nabiju vrecu na glavu i da kleci pola dana kao oni jadnici. Neka ga djavo nosi sto dalje od Balkana. Dovoljno su osiromasenog uranijuma istresli na nas, da ce ih pamtiti generacije. Svaki put kad vidim njegovu njusku, uplasim se da cu postati rasista. Nisu mogli naci veceg prevaranta i zlotvora da vodi zemlju koja je najvece zlo covjecanstva.
Dzordz Bus nije ni pokusavao da se predstavi kao mirotvorac, neko ko donosi promjene u americkoj politici. Od pocetka pa do kraja je bio dosljedan u svojoj idiotskoj politici i u svojim namjerama. Ovaj je zato mnogo gori, mada su u sustini svi isti i radi se o nijansama. Konkurencija jeste zestoka.
sta je reko Obama o posjeti Kurca nasoj Zemlji
Vala Huso ne možeš biti zabrinutiji od nas obespravljenih građana te iste be i ha. Za razliku od nas koji ne mozemo nista promjeniti (pusti mi se izbora jer je to kod nas sjaši kurta d auzjaše murta) ti bar imas citav arsenal na raspolaganju. Opcija 1) Aneksiraj nas ko koloniju Opcija 2) Zavrnite nam sve pipe da se pokoljemo
Aneksija???? ili si mislio okupacija????
kako god....gore nam ne može biti od okupacije domaćih korumpiranih političara povezanim sa kriminalnim organizacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ali, činjenica da se to pitanje našlo među zaključcima, kako saznajemo, govori da je BiH ipak sve više među prioritetima Washingtona i Brisela. " How yes no....
u istom rangu sa prioritetima hoce li za doručak servirati čaj ili kafu.
de ba nemoj se sekirati........osjedices skroz,pa te teta mishel nece htjeti