Croatia summit
0
Nastavlja se proširenje EU
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BH Liberal Ne znam zasto to treba prepravljati. Mi jesmo takvi, zasto da se predstavljamo u laznom svjetlu. Pored toga, stranci nisu glupi, vide kada ih maslas, zato nas i manje cijene jer smo lazovi. Treba o nama samo najgore govoriti, odnosno istinu, mozda to i sami shvatimo i krenemo da ispravljamo nas pogani metnalitet i katastrofalne radne navide i nedostatak bilo kakve organizacije.
\"Dayton je bio dobar za završetak rata, ali nije lako živjeti u skladu s njime\"...naravno...ko moze da jede supu sa ludjackom kosuljom.
nenzam jeli iko jos pogledao sluzbene stranice grada Sarajeva na Engleskom i koji je to uzas od prevoda i koja sramota za grad.... samo procitajte ovo ruglo: http://www.sarajevo.ba/en/stream.php?kat=144 Da li iko zna na kji nacin im se moze skrenuti paznja da uklone u budalastinu i sramonu prezentaciju naseg grada i o jos na stranici kjoja treba da sluzi kao nase ogledalo za Evropu...bas ocajno - pored oliko mladih ljudi koji perfekno vladaju Engleskim, ocito je ovaj prevod radio neki polupismeni apartcik u gradskoj administraciji...
e ne znam za njih, al ja sam prviiiii