Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treći svjetski rat je DEPOPULACIJA (smanjenje sadašnjeg broja stanovnika na zemlji zbog resursa-energija, voda, hrana...) več je u toku dugo vremena i svim sredstvima vidljivim i skrivenim. A kojim redom će to da ide i završi i ko je to pokrenuo i kada još se ne zna. Jer treba broj stanovnika na planeti da se svede na davno poznatu "ZLATNU MILIJARDU". E ko su ti u toj "Zlatnoj milijardi" znat će samo oni koji opstanu.
Najpametnije vam je prestanite posjećivati Klix, jer je to SDA portal koji truje ljude njihovom propagandom i sije mržnju i netrpeljivost među narod. Bojkot Klix portala!
Unistili nam Jugoslaviju, preuzeli identican sistem "unije drzava" kao u jugoslaviji, sada postavljaju uvjete i ne daju nam u toj istoj uniji koju su ukrali od nas. Po 10 sati ljudi cekaju na granicama za carinu robe, a kod njih ljepota, sve slobodno.
Nije tačno. EU je nudila 1990. godine da Jugoslavija uđe u EU plus finansijsku pomoć, a ovi naši lideri nisu htjeli, jer tada ne bi mogli sve popljačkati. https://www.youtube.com/watch?v=uNkJnT2m1aA
Maloprije isao do cenife smrdi cudo jedno, nije na dobro... Zabrinuti citalac kljiksa
Kosovo će prije nas u EU zbog Rita Ore. Mi zbog Deena ni jabuke u Rusiju ne možemo.
Mugerini pometi vise ove po 20 godina što vladaju
Izgleda da ce BiH i Kosovo Unckle Sam rjesavat....drzite gace ;)
e ova je dosadna ko proljev
Da clanstvo u EU je tako divno i krasno,Svicarci bi bio dio te EU. Pametnom dosta
Mi nidmo svicarci. Ni po prirodnim bogatstvima, ni po mentalitetu, a na kraju ono najvaznije, po kapotalu i bankama