Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo interesuje kako ce se odnositi prema teroristima i simpatizerima terorista. Prvenstveneo sta ce dokumentima koji su ilegalno izdati Arapima i Turcima? Hoce li se napokon protjerati onih 6 Alziraca?
Bosna mora uci u EU zato sto je unutrasnja sabotaza nasih politicara a i podjela samog naroda po religiji je nepodnosljiva za savo normalno stanovnistvo. A ovi Slovenci su najveca GOVNA. Nevalja Juga a sad cemo svi da budemo sluge Njemcima. Sad morao kad smo bili i jos uvjek GLUPI. Juga je imala vise politicke moci u svijetu nego Nemacka cak i sada. Prvo Albanci pa onda Slovenia a za njima pokondirena Hrvatska.
Ove frigidne i šuplje organizacije kao što je ova, pod hitno treba ukinuti. Njihov glas se toliko uvažava i traje sve do 'švedskog stola' i do urokanja sa dobrim vinima, dakle samo troše uzalud pare i ser.u na usta
nikad to neće dopustiti SDA, SNSD, HDZ i ostali .. oni će svoj nestanak odlagati našim nestankom, ne budimo glupi .. prije bi rat izazvali nego nas uveli u EU
Ko će nas kad smo zatucani
Kad vidim onu idiotknju iz ''majke srebrenice'' sto ne zna da sroci jednu prostu recenicu, kazem....nismo mi za EU.