Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...opaaaa...lova do krova :D
He, he, he ... sve je to dobro, samo nema nikog poštenog da uzme te pare i pošteno ih utroši. Bolje to poslat u Albaniju i C. Goru, oni će napravit i ceste i pruge a ovi naši bi to u vikendice i viletine pretvorili ...
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
"U Briselu smo se usaglasili vezano za osnovnu željezničku i putnu mrežu u regionu, a koja je dio šire transevrospke mreže. Riječ je o konkretnom i realističnom projektu koji se mora završiti do 2030". godine. do 2030 godine eu nece postojati a bih ce bit socijalisticka republika u jugoslaviji.
Jel ovaj dođe nešto ko mesar?
Marke mi od ovog nećemo vidjet. Ovim.parama se finanairaju nekakve konsultantske usluge, plate po 7-8 hiljada eur kojekakvim dzabahljebarosima i slične gluposti koje izrode nekakvom konferencijom gdje se predstavljaju lafo rezultati - a rezultata nigdje. Takve organizacije i projekti su iznjedrili sabine cudic, emine ganic i ostali kvazi sminkeraj dipl demokratija dipl civil rights i sličan bullshit. ova država mora da propadne nema druge
Obecanja, obecanja... Mene brine sto cu ja 2030 imati 37 godina XD Staro, staro...
Ima li gosp. Hahn kakvu formulu za slucaj da dodje do nagle promjene vremena i da se "vedri duh" "naoblaci" u buntovnickom nam entitetu, tj. nebeski narod jos jednom posegne za balvanima na novoizgradjenim saobracajnicama??
ma EU je zakon i spas za nas...samo da nasi majmuni ne pokrdu to sve, jer nije ovo prvi put da nam se donira...muka mi je od nas koliko smo pogani...i nikako pameti doc...
samo kaldrma, ništa autoputevi... samo nečural bajo moj! ko živ ko mrtav do tad :S
Divno! Pitam se osim što sve živo pokradoše, umiju li ove naše nazovi demkrate napraviti išta osim 150000 tržnih centara koji uglavnom prde prazni ali i ono što se zaradi ode u nihove vlastite džepove. Za ostatak stanovništva ove nam napaćene zemljice ne znam, ali ja se njih 90% gnušam i stidim.
Sve je to fino ali nema druga Tita da realizuje bolje da napravite punktove pa podjelite te pare narodu jer ako date Baketu,Covicu i Doddyu narod ga opet pusi ha ja.
@began Ovo što ste napisali je živa istina, to narod ove zemlje zna, ali veliko je pitanje šta se događa u mozgovima naših ljudi te sve to posmatraju ,,mrtvi hladni,,
Oni koji vec 20 i kusur godina glasaju za iste a nemaju prebijene u djepu su za mene ortodoxne budale i nemaju pameti a za one sto imaju i solventni su za njih se necudim imaju dobro im netreba im nova vlast kad im ova godi a vecinom su podobni meni je krivo za ove ortodoxne koji kazu nakon sto glasaju za iste " Svi su oni isti"mene odma znoj obljeva kad vidim koliko covjek moze nisko past jos poslje ide da strajkuje a glaso za te iste koji su mu dali 20km prije izbrora da zaokruzi podobne,neda mi se vise kucat :D.
Ko ziv, ko mrtav do tada... Postoji vjerovatnoca da svijeta nece biti do 2030.
Ovi iz EU dođu u Bosnu i narede ovim našim uhljupima šta će da potpisuju i odu. To se inače zove diplomatija.
Dragi Johannes Hahn, ništa mi sa vama nemamo. Samo nas potkupljujete da se odreknemo svoje vjere. Bit ćemo muslimani makar lišće jeli. Uvlače vam se u guzicu samo ovi kafiri. Selam i do pobjede!