Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta to mi ispunjavamo osim statistike na biroima za zaposlavanje?
Zato BiH ispunjava druge obavze i podize ih na vrhunski nivo, recimo u Bih imas 4 nove godine onu medjunarodnu, hidzretsku, pravosl­avnu i kad ljudi dobiju platu.
Je li ga ovo treba šarafa na slici? I onda se pitaju što nemamo plina....pa nije mogla da odvrne ventil, Hamo joj ga puno plaho pritegO :)
Ne mozemo to dopustiti onda nasa draga Elektroprivreda BiH nece biti ubijedljivo najskuplja i najbolja kompanija u BiH (po profitu)!
uh....nigdje svoj do svog k'o u Elektroprivredi kad god uđem hoću se s nekim pomarisat, vrti se u fotelji žvače corny i mene ebe u mozak a i srednju položilo nije moglo redovno i sad ljubi ga tetak ono referent za to i to....