Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvode Evropske standarde, pa mamu vam Yebem uvedite i Evropske plate!!! Mrš cigani jedni!!!
>Hebem mater više EU i njjihovoj kolonizatorskoj politici. Treba uvesti carine na sve proizvide iz EU u iznosu od 200%.
S obzirom koliko zaradjuju prodajuci ovdje pivu, a nemajuci nikoga zaposlenog osim prodavaca, pardon, komercijalista, nek' plate 0.05 KM vise od domacih pivara, pi*da im materina... Domaci kakvi su takvi su ipak placaju nekoliko stotina plata vise radnicima u proizvodnji. A ko ne voli Hilmu, ima jos nekoliko pivara u BiH...
put putuje "usvojeno misljenje"...mozete li ikako ove clanke kratiti? zar nije poenta da je kratko i jasno?!
Upravo sam otvorio Žuju,zakon je .Samo poravnajten poreze da mi ne poskupe Žuja,Karlovačko i PAN!
Ovakvim kriglicama kao na slici se naslađuje komšo Kazafer !
PORUKA FASISTICKIM MEDIJAMA: KAD JE REVOLUCIJA ONDA JEDINO TREBA BITI TEMA U MEDIJAMA........ SVI STE PROVALJENI OD VELIKI LIDERA..........................HAHAHAHA
sta pise ? ne da mi se citati...
mamicu vam *** udarite porez na hajnekene tuborge ozujska i ta sranja sarajevsko spustite ili dignite ovima cijenu, ne moze biti pivo iz njemacke i holandije bolje od naseg jos se ovo 2 dana mućka dok dodje do brdovite bosne, al ne mozes ti nama dogovoriti pij domace, pa bar vi debili udarite porezčinu na strano da ne mozes piti strano ili kad ga pijes da si platio i drzavi masno za to :))
Nemoj im dvaput spomenuti.... Ipak, kvalitetno pivo se ne da uspoređivati sa sarajevskim. Kakvo crno sarajevsko dok je karlovačka živa?
Bili ne bili u skladu, Sarajcica je najbolja piva!
Toooo gazda !!!