Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima, tvoja Slovenija, pa ćeka paket pomoći od EU, takvu pomoć primaju samo zemlje koje su bankrotirale.
PRVO BIH NEMA NIKAKVU ELITU, A POGOTOVO NE POLITIČKU.. BIH IMA TRPIMIRSKI NAROD KOJI NIŠTA BOLJE I NE ZASLUŽUJE.. POŠTO KVAZI ZAŠTITNICIMA NARODA TJ. PRAVIM ZAŠTITNICIMA SAMO SVOJIH FOTELJA NE ODGOVARA ULAZAK U EUROPU JER TAMO SE IPAK POLAŽU RAČUNI I NOVCI ZARAĐUJU A NE DOBIJAJU I KRADU , TAKO I BIH NEĆE ZADUGO AKO UOPŠTE IKADA BUDE UŠLA U BILO KOJE BOLJE STANJE .. EU JE ZA NAS DALEKO !!!
Pa viste janizi tamo igleda davam nije dobro
Ne znam za vas, meni je vako super. Nismo nikom interesantni, vode ima, sume ime, ima se pojest kolko hos ako ces radit.
Mnogo, bi bilo istinitije da ti Jelko ukažeš na budućnost svoje zemlje u EU, zemlja ti pred bankrotom a ti pametuješ drugima, eto, činjenice, da si pokvaren čovjek, kao političar to se podrazumijeva.
Zato je placen, da soli pamet
BBBLLLL I HHHAAAAA NIKADA NIJE NI IMALA PERSPEKTIVU HAHAHAHHAHHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
naravno pogotovu oni koji unistavaju ovu drzavu 20 godina, a danas kada su izbaceni iz vlasti prave raznorazne blokade i koce evropski put zemlje radi svojih stranackih interesa krijuci se pod parolom 'za narod i drzavu'...a narod zna da su sve pokrali i unistili
Jelko, ne rise Allaha ti, dao bi ti ja 46% muslimana u Sloveniju pa da vidim da li bi i ti bio u Europi !
"...Bosna i Hercegovina, okupirana političkim svađama i dugotrajnim blokadama, našla se u poziciji "crne rupe" Zapadnog Balkana.." citaj: SDA nas odvede u crni nepovrat svojim blokadama.