Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlakše je kroz vladu i parlament provući bezbroj zakona i ostalih propisa,,,,,problem nastaje kada se to treba implementirati u praksi i svakodnevnom životu.............
...120.000 stranica :)))...dobro će bit da su naši klocovi bar jednu lektiru pročitali...
Jesu Ježevu kućicu.
nije to bilo u skolama koje su oni pohadjali......
Znamo mi da na izborima mi biramo vlast al budi pametan pa glasaj za ove fasiste sto su 20 godina harali. Malo sam istrazivao sve ove i nove manje stranke sto su se napravile u skorije vrijeme u svojim redovima imaju puno lopova i kriminalaca i ne uspjelih politicara, jedino gdje nisam mogao naci lopuvluka je neka stranka Novi pokret BiH nemaju nikoga u svojim redovima da je obnasao funkcije u vlasti u nekoj drugoj stranci pa sad kao presao u ovu ova bolje. Ima li ko kakvih informacija o ovoj stranci???
FAŠISTI SA POLJINA NE ŽELE BIH U EVROPI JER NISU LUDI DA ZAVRŠE U ZATVORU KAO SANADER. FAŠISTIMA SA POLJINA NE ODGOVARA USPOSTAVA PRAVNE DRŽAVE VEĆ ODRŽAVANJE ŠTO GORE I ŠTO VEĆE PRAVNE ANARHIJE U OVOM FAŠISTIČKOM GETO-U U KOJEM SU ONI MULTI-MILIONERI BEGOVI I AGE, A SVI OSTALI FUKARA, JAD I BIJEDA.
Godinama vrsim svoju gradjansku duznos i izlazim na glasanje. Hajde budi pametan i glasaj za PRAVOG kada oni opet naprave nakaradu od svega. Dogovore se i podjele fotelje a mi narod samo gledamo. Po meni treba ukinuti sve stranke ali tako da se ne finansiraju iz budzeta i one ce se same ugasitia zatim izraditi listu dobrih i postenih ljudi pa ponuditi tu listu na glasanje
FAŠISTI SA POLJINA NE ŽELE BIH U EVROPI JER NISU LUDI DA ZAVRŠE U ZATVORU KAO SANADER. FAŠISTIMA SA POLJINA NE ODGOVARA DRŽAVA VEĆ ODRŽAVANJE PRAVNE ANARHIJE U OVOM FAŠISTIČKOM GETO-U U KOJEM SU ONI MULTI-MILIONERI BEGOVI I AGE, A SVI OSTALI FUKARA, JAD I BIJEDA.
Ako pobijede dosadasnje politike nacionalizma, korupcije i nepotizma nista od Evrope!!!
ja sve mislim, naši političari ne znaju jesu došli ili pošli, kad ovi iz eu još gori, do jučer pričaju kako izbore u oktobru nema šanse da će priznati, a danas već apsolutno druga priča
idealna priliak da pokazemo koliko smo podjeljeno drustvo,samo ce se zacementirat pozicije koje postoje
http://sanela.info/blog/stolac_bola/1692-oslobodenje-radoncic-je-bio-spijun-beograda
Sto se tice federacija sda bi mogla biti vodeca,nesto nize df i hdz,a najnize bi mogle proci sbb,sdp i hdz 19990 o ostalim strankama da ne govorim kao sto je lijanoviceva koja ce dozivjeti potpuni krah
Pozdrav za SDA-ovce I SDP-ovce koji su se dobrano raspisali na Klixu u z poruku "Nicija nije do zore sjala"
Reforme I process oporavka mogu samo da izvedu samo neke nove snage. Ovakve SDA I SDP kao kriminalne I izdajnicke snage koje treba da idu na smetliste istorije, ili kada se reformisu da ucestvuju u pozitivnim reformama. Njihov ostanak na vlasti znaci produzivanje agonije I potpuno urusavanje BiH na ekonomskom I drzavnom planu.
EU nije humanitarna organizacija koja pomaze zemlje poput Bosne Eurointegracije podrazumjevaju da Bosna sustigne evropske standarde i omoguci svoje prikljucenje zajednici ujedinjenih razvijenih i dobrostojecih naroda Evrope.
Šta će mi izbori kad nemam za koga glasat, velike stranke imaju moć, ali su lopovske, a male stranke nemaju koga ponudit za ove silne funkcije u državi sa više funkcionera nego glasača koji izađu na izbore.
Iskreno nisam optimistican sto se tice i ovih izbora. Nismo mi toliko pametan narod kad 20 godina uvijek isto bude sta bi sad trebalo ocekivati ?
120.000 stranica? JADI NASI... Za 20 godina ?