Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce BiH je na prvom mjestu u regionu sa ogromnim brojem konjina, poput OBILIĆ KOBILIĆ I slicnih.
Hej Inzko, haj kući!
Dragi Inzko Dodiku ste ti i Ketrin polizali kitu a sad s.e.r.e.t.e o nekom boljem sutra.... To je prosto nemoguce...
Naravno da moze ako ovaj austrougarski konjusar i njegovi gospodari MMF sjasu sa ledja naroda BiH i puste ih da se pomire, ali od toga nema nista...BiH ce biti \"krava muzara\" jos par godina a onda opet poligon za \"ratne igre\"..Uostalom to ce biti gotovo citava planeta jer su se GOSPODARI zasitili lokalnih ratova, sada zele nesto zesce... \"nase je samo da umiremo i nemamo pravo da se bunimo\"-kako rece Dostojevski.. Sta koji Dostojevski? Ne znate ko je Dostojevski.. Ma to je onaj sto IGRA HLOPTE SA DZEKOM U ARSENALU.....
Evo Meli, predlazem ti odmah novo ime... zovi se Qr-awa Mymoonska... moj prezime je starije od tvoje nacije... to je tebi rjesenje... idi bolan...PS prezivam se Bosnjak, a moji su Dalmatinci...a ja Bosanac Hrvat...i ti da me kalupis sa tvojim \"prodaj vjeru za veceru\" djedovima...neka hvala
Bosancima je nacionalizam izbijen iz uma davno, nemaju Bosanci nacionalne svijesti da budu nacionalisti, zahvali Titu the srbinu za to. Neboj se za to. Srbija i Hrvatska mogu uzimati Bosne koliko hoce, jer im je tito poklonio nacionalnu svijest i u Bosni, koja sada uzima sta hoce od Bosne.
ma mozemo se mi ovdje svadjati koliko hocemo, u eu cemo uci kada se to njima navije. ne kazem da je uci u eu nesto dobro, ali obzirom na nasu kompletnu ekonomsko-politicku situaciju, to nam je jedino rjesenje. mislim da ce sve zemlje regiona (bih, srbija i hrvatska) ipak uci u kompletu u eu jer je to jedino moguće rejsenje.
Retardu slovensko-austrijski, stiži svoju majku a nas ostavi na miru. Ti i tvoji nalogodavci kupite prnje za USA.
\"gradjani\" nece u EU i preziru Evropu i napredne drzave i usput ih uzimaju za krvne neprijatelje koje treba kamenjati po sarajevu i izbaciti iz BiH...... uzmi desetak prosjecnih SDP glasaca pa popricaj sa njima i na kraju ces shvatiti da oni ustvari hoce komunizam i zele kamenovati \"strance\" po sarajevu. imas na jednoj strani \"vjerske radikale\" a na drugoj \"komunisticke radikale\" oba jedva cekaju bar pola sanse i poceli bi pucati po strancima.
može stici susjede, ali treba prvo srediti politicku situaciju. zapadni susjed hrvatska slovom i brojem ima dug od cirka 80 miliona eura istočni susjed srbija 20 miliona eura bih 5-6 miliona eura ukoliko bi pametno koristili svoje resurse relativno bi se brzo mogli ekonomski popraviti, ali sve koci nestabilna politicka klima
ma 100 metara smo brzi - garant... o stafeti ne bih komentarisao :P
jest, al kad bi nasi susjedi zaratili jedno 10 godina a da im mi sve nase proizvode izvozimo.. a drugacije: NEMOGUĆE!
Treba uvesti \'zasticena imena\', da nam imena izgledaju kao registarske tablice. Treba SAMO biti bitno necije znanje i sposobnost, a ne nacija i/ili vjeroispovijest. Predlazem NO NAME imena :-)
PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE...!!! OPREZ...!!! BARASIN CE SHEBATI TUZILASTVO BOSNE I HERCEGOVINE...!!! POTPISO JE PRIJE PAR SEDMICA KOJEKAKVE SPORAZUME SA KRVOLOCNOM SREVIJOM...i TO U CENTRU SERVSKIH RATTNIH ZLOCINACA-BEOGRADU.........i ZA TO NIJE TRAZIO BILO KAKVU SUGLASNOST OD ZRTVI SERVIJE...?!!! ZNA LI NEKO JAVNO O KAKVIM SE SPORAZUMIMA RADI...?!!! OSIM SPIRIC KOJI UNISTI SVE STO JE DO DANAS USPIO U BIH-i HEGEMONIJOM KOJU MU NJEGOVA POLITICKA FUNKCIJA DAJE ZA PRAVO ALI PRAVO IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA... PRAVOG DIKTATORA SERVSKOG TOTALITARIZMA...!!! BARASIN CE IZJEDNACITI SERVSKE RATNE ZLOCINE SA ZRTVAMA TE KRVOLOCNE IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA iI TIME BOSNU I HERCEGOVINU ON LICNO OPTUZITI PREKO KRVOLOCNE SERVIJE ZA RATNE ZLOCINE...!!! SPAVAJ, SPAVAJ NAIVNI BOSANAC...SAMO SPAVAJ...!!! BUDJENJE CE BITI BOLNO...!!!
REVIZIJA TUZBE PROTIV SERVIJE, PA CE SE VIDJETI, KO CE BIT PRIJE KOMSIJA...!!! USTAJ BOSNO I BRANI SVOJE, ZAHTJEVAJ PRAVDU I ODSTETU...!!! I VRACANJE STATUSA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
ovo se odnosi na politicare, u tom slucaju mogu ih stici jer imaju dosta brza auta