Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz SDA bi samo da se oslanjaju na neciju pomoc umjesto da nesto sami urade, nije ni cudo sto smo dana su ovakvom stanju nakon njihove 20-godisnje vladavine
Da se i ta bagra iz SDA hoce malo dignut i nesto konkretno uradit ?!
jos uvijek nisam vidio neke koristi od ovog Genjca... samo pametuje i pametuje..
Ajde kenjac ti nam pomozi, hapa povedi nas!
Realno, i Evropa i ovi naši, sve su to ista govna.
A neka hvala vama iz EU...Pomazete vi nama i to kako.Na vlasti je Milorad Dodik a on je vas proekat.A takva slika je i u Federaciji.Instalirali ste svoje ljude,doveli nas do bede i siromastva sa svojim ljudima i dalje nas klempate!Bas nam pomazete,nije vama u cilju da mi normalno funkcionisemo,to samo budale ne vide.Ali neka,nije nicija do zore gorela...
Genjac bil ti kad probao da pomognes ovoj drzavi ? Il si ipak za to definitivno nesposoban.
Pa do kad mislite primati sadaku od EU ... do kad? Odnosno do kad ce EU trpati lovu Izetbegoviću, Komšiću i sl. Tačno bi Vas trebalo biti stid ... stid kad izgovarate to skracenicu EU. Stojte malo na svojim nogama ... 20 god je poslje rata ... Kolko je ova država samo dobila pomoci iz EU i Arabskih zemalja mene cudi da nije ko Njemcaka ... a ona gora od Albanije 2 puta!
Prvi pozitivniji korak Evropske Unije,ako vec zele da nam pomognu,bi bio,da zabrane sve nacionalne (kriminalne) stranke u Bih,pa bi dalje vidjeli sta cemo.Ali to je pod broj 1.
Bosna i Hercegovina ima dugotrajni kontinuitet multikulturalnosti i tolerancije nego bilo koja država EU. To što na političkoj sceni imamo “NUS PRODUKTE” međunarodne zajednice, jer je ista s političke scene BRISALA sve koji su bili šansa ove države (Dr. Nikola Grabovac i drugi), nije ništa drugo već strateški cilj EU da od BiH napravi eksperimentalni pokus s kojim će zastrašivati svoje članice, prijetiti drugima da bi im se mogla desiti ista sudbina. Ali kako ima neke nadnaravne pravde – ko drugome jamu kopa sam u nju pada – pred EU je sva iskušnja koju je BiH prošla. Zabaviće se EU svojim nacionalistima do te mjere da će im BiH biti “poezija” u odnosu na ono šta je očekuje.
Stari demagog koji samo prica, prica i prica... Pa kad tako sve zna, sto se ne trzne malkice i uradi nesto konkretno.
Kažite HVALA Evropi! Kada je riječ o BiH – nameću nam uvjete koji nisu u skladu s evropskim normama da ne bismo mogli ući u EU. BiH se strateški UBIJA na očigled svijeta pod pokroviteljstvom Ujedinjeni Naroda, organizacije za evropsku sigurnost (OESS) pod štafetnom palicom Evropske Zajednice. Evropa ne mijenja svoju stratešku politiku prema BiH: od ranih 90-tih prošlog vijeka – odobravala je genocid nad muslimanima u kome su istovremeno učestvovale Srbija, Crna Gora i Hrvatska. Neka izvoli gospođa EVROPA, ovdje bi se kolokvijalno kazalo – LAŠVANSKA KURVA podastrijeti argumentaciju koja ide u prilog tvrdnji da su “agresorske” držav
Naravno da ima, ali da zeli vec bi davno pomogla. Uostalo, tko zeli pomoci nekome tko sam sebi ne zna pomoci!? Vlast hrpa zaostalih, nesposobnih politicara, narod nista puno dalje, cast izuzecima.
nece i ne zele a to stima domacim pacovima od politicara
A vi debili nemate ni jedan način da se dogovorite!