Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ućeraće" nas Putin izgleda u Evropu, doduše šopom kroz evropski anus, ali unutra je unutra.
Valjda je toplije tamo...
Nadam se da ce srbi iz sumskog entiteta zablokirati ovakve inicijative, ako vise nije prekasno ..... Jedino su rusi (kroz historiju) jebavali majku srpskim nacionalistima, dochim englezi i saveznici su ih samo poticali. Od Draze pa do Vucica, to su sve engleski spijuni. Zato ovde treba jak ruski uticaj.
fuck raša maderlend😙😙😙
Mnogi rusi su veliki rasisti.
Još malo pa će i Vučić ( za dobro srbijanskog puka ) , odyebat Duduka " k'o malu rakijicu " ...!! Onda bi se mogle i dogodit neke reforme i ubrzat put ka EU... Do tada ... čekajmo
Ja tebi jedan put rekoh da bi dobro bilo da prvo odrasteš pa onda dirigiraš, ali džaba , balavče ne sluša i to ti je . . .
Dodogistan na apratima :):):)
Prodala ih braca rusi :):):)
Onda kazu ne valja Rusija pa mi bez nje ni EU nebi vidjeli