Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA IMAM RESENJE ZA OVU SITUACIJU U BIH !!! -Zabranite rad svim politickim figurama iz ratnih dana tip Milorad Dodik,Mladen Bosic,Zeljko Komsic,Bakir Izetbegovic i dr.da dobijaju mediski prostor u danasnjoj politici i isti momenat dobijate svetliju buducnost. -Donesete zakon ,,O odgovornosti politicara"na nivou BiH.Pa ko ne bude znao raditi,zatvor mu ne gine a imovina na ,,na licitaciju".Pa da vidimo ko ce sve da bude politicar... -Zabraniti uzimanje kredita od strani fondova,koji nam i praunucad zaduzise... -Ukinuti kancelariju OHR-a.Ne znace nista,samo i ovako otezavaju tesku situaciju gradjana.I stalno salju negativnu sliku o BiH. -Verske institucije dovesti u red.I oni se mnogo mesaju a ne sluze ni za sta.Samo kupaju narod bzv.A uzivaju u zivotu naj ludje,sva na racun naroda... ITD.ITD....
Jasno ne svi čelnici, gđo Pack, jer i među njima ima čestitih i časnih ljudi. Incko neka iskoristi svoje bonske ovlasti i sve one koji rade u svom interesu, a što vi Gđo tvrdite, pa se podrazumijeva da za to imate dokaze, odmah neka ukloni iz politike kako ne bi njihova imena opterećivala buduće glasačke listiće i što bi bio solidan početak rješavanja BiH političke krize, ako vam je do tog rješavanja uopće stalo.
Bjezi tamo, gledaj svoja posla
Strani ekonomski analiticari su vec odavno procitali BiH mafijasko-politicku elitu. BiH se zaduzuje I prosipa novac zahvaljujuci pohlepnoj I kriminalnoj vlasti. TO su uradili I jos uvijek rade da bi udovoljili svojoj pohlepi I opstanku na vlasti a nacin na koji to rade je apsolutno kriminalan jer krediti se u velikoj vecini trose na finansiranje njih samih a kredite ce vracati narod kroz povecane poreze I daljnji ekonomski pad I gubljenje radnih mjesta jer taj novac nije ulozen u ekonomiju, i u korist svih. Problem je nastao uvodenjem PDV-a, milijarde su se slile u budzete I tada su nasi politicari umjesto da barem jedan veci dio uloze u ekonomski rast odlucili da ga potrose na podizanje svojih plata, plata administracije, povlastice itd. Time su otvorili pandorinu kutiju kriminalne javne potrosnje koju nisu mogli I htjeli zaustaviti. Kada je doslo do svjetske ekonomske krize I pada priliva sredstava u budzet nasi politicari opet nisu moglida se zaustave vec su izlaz trazili u MMF-u
celnici u bih nisu sposobni da vode obicni granap, i da nije bilo rata nikad nebi vidjeli sarajeva, bavili bi se stocarstvom, peradarstvom ili svinjogojstvom j... im pas mater
Doris Pack is a right wing pit bull and as such she has been tring to push Covich's agenda and she is one of those responsible for so called Sejdic Fini case in BH. That case has been used by some BH Croats to get so called 3rd enthity. Her conections with HDZ in RH are more than obvious. I don't wand to be rude but I have to ask her to leave as alone. She should spend more time with her grandchildern and family rather then trying ruin our lifes.
E JESI OTKRILA AMERIKU
Ma je li boga ti Doris.Imao li malo vaseg masla u tome.Kredita npr.kojim ih drzite na vlasti?
Ne znamo mi to hajde jos jednom nam ponovi:)!
Ako je istina .....Doris Pack ------Dodik joj pakuje medju noge svakog vikend..!
...vi ste dr.Frankenstein...a bih politicna scena je vaše čudovište :-)
EU je krivac za raspad Jugoslavije i stvaranje balkanskih državica koje sada propadaju. Evropa je nametnula kapitalistički sistem i parlamentarnu demonkratiju koja uništava narode. Taj prljavi posao odrađuju političari koji su samo vama odgovorni a ne narodu koji ih navodno bira. EU će platiti cijenu projekta koji je namjenila Jugoslaviji.
Jugoslavija je starija od EU...ko očekuje da EU opstane? Je mentalni invalid !
EU je zasnovana na projektu kao SAD, ....da li su SAD država?
ovi se izgleda spremaju da iskljuce aparate za disanje vecitom bolesniku
ja koliko vidim ova prica o Bosni..ili ja ne vidim dobro
Ma vi ste njih i puštali sa udice,vama je ovo stanje pasalo.Sad kad ste vidjeli šta se sa Ukrajinom dešava prepali ste se da ćete imati dva žarišta na tlu Evrope.Ne kažu džabe da je Evropa stara kurva,sve je iskusila!!!
sve ima svoje interese,tako i ex jugoprdija
Tako je ,treba ukinuti sve kantone jer opštine mogu raditi sve te poslove,a prije rata je 2/3 Hrvata živjelo van zap. Hercegovine i Hrvatska nema prava da ih sprca u tako mali prostor,tobože da bi ih branili od islama.
kraftwerk, tvoja zadnja recenica na latinskom daje bas pravu dijagnozu.