Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg. da ne sjebase Jugoslaviju secenizmom ,mi bi lagano usli i ostalim drzali predavanja,isli u misije(brali astronomske plate) ,slali svoje visoke oredstavnike , bili zabrinuti a isli na ljetovanja i zimovanja i u razgovorima izrazavali zabrinutost za nestabilne drzave, a ovako smo gori od Afrike..
Joj šege, eki Rumunija u EU, stvarno su propali ko kauč.
Samo mogu da kazem da Rumunija nista nije bolja od Bosne ziva istina
Draga gospođo, da nije režima velikosrpskim i veliko hrvatskim pretenzijama, Bosna bi 2012 godine bila u EU. Nažalost, Hrvatsku ste čak i primili u EU i pored svih agresorskih, terorističkih i teritorijalnih nakana i UZP ataka na suverenitet, dignitet BiH!
EU ce se vjerovatno kad tad raspast! Brussels warned of '28 BREXITS' as populists set for HUGE victory in EU elections: www.youtube.com/watch?v=yCpX5aqbDRA
Ko sto bi moj prijatelj Bajaga reko.. VEEERUUJEM..... NE VEEEERUJEM!
---->ZOVE ME EVROPA, ZOVE ME CELI SVE, A JA PRAVIM PREOKRET TAKO U NEDOGLED
E baš joj fala
BiH nikada neće postati članica EU!Uvijek će biti neki dodatni upitnici za još nešto.Ovako ćemo i 2319god odgovarati na još upitnika.Prije ćemo u Svemir nego u EU!Ovakav narod kakav BiH ima, čisto ne zaslužuje da nikada ne bude član EU.Rijeke, rječice, jezera su prljavi od raznih tvornica,mesara,plastike, separacija šljunka i uglja, saobraćajna nekultura, 2 miliona divljih pasa na ulici, grijanje na plastiku, političari sa Travničkim, BL i Ljubuškim diplomama! Fuj..
poklonite nam prvo par grtalica https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE
Hebla vas EU. Tu sreće nema. Sad smo robovi vladajaćih struktura a u EU ćemo biti robovi i njima i svima ostalima.
Lepaa Brenaa za siromasne
kakav produhovljen lik (haman ko čovke, jal bake, jal majkićka il tadićka...), ak ti je teško samo posmatraj to lice i odmaraj se, umjesto terapije. hvala ti bože na ovakvoj ljepoti i ljudskom licu.
Davno bi mi bili u EU al' jbg imamo genocidaše i ove fine hrvate dole po hercegovini, hoće ljudi svoju politiku u tudjoj državi...Uostalom ne mogu se oni složiti sa EU zahtjevima jer bi im ulaskom BiH u EU i Nato propala ta ista politika i bili bi kud i kamo kulturniji narod.. Ovako drže svoju seljačku i primitivnu tradiciju, šta ćeš ....
@Realnost1993 Čuj na silu... Šta se to na ovom svijetu može na silu, objasni mi ?? Mislim da se teško može desiti da EU zafali novac, a što se tiče oružja i aviona to nema smisla... Da se ja lično pitam nikad ne bi ništa morao kupiti od njih kao predsjednik jedne države, a drugo je što su ovi naši dopustili da im stranci u državi kolo vode.. Ameri napravili bazu poslije rata, sve znaju šta se ovdje dešava, nisu smjeli taj luksuz da im dopuste..
Kad ste mogli vi uci u EUneznam zasto nebi mogla i Bosna i Hercegovina.Jedini je oroblem sto joj politika iz BG outem daljinskog upravljaca Dodika blokira tockove u BL.Mislim da se i tu sprema ekipa majstora iz NATO - a da i taj kvar otkloni.