Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
natjerajte ih da potpisu sa evropom da nas primi i da imamo zivot normalan nemojte vjerovat ni jednom politicaru oni ce nas ubit
Samo mi dajte Njemački pasoš i ja sretan, snaći ću se za ostalo :P
Da si otkrio lijek protiv SIDE ili da si dobio Nobela ,sigurno bi ti dali pasoš,ali niko neće neobrazovane i zatucane ljude poput nas .Neće oni da ti odeš kod njih i radiš kao njihov nijemac za 2000 eura već će oni doći kod tebe i ti ćeš za njih raditi za 150 eura u Bosni -isti posao.
Druže ja fakultet (pravi a ne Travnički ili Bijeljinski :D ) završio prije 2 godine i nema nikakvog posla. I u Bosni bi radio bilo šta ali nema ni toga a kamoli u Njemačkoj. Jbg nisam dobio Nobela ali nisu ni nijemci, samo su imali više sreće gdje da se rode....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj ostavku ili podzi da radis cisti ovu bagru.
Pređite već jednom sa riječi na djela,dosta je i vašeg licemjerstva !
Najbolja pomoć mladima u BiH je tako da ih prebacite u Švedsku, Njemačku...
Šta će naša neobrazovana omladina tamo ? Svi nešto neke fakultete završavaju a 95% je ustvari neobrazovano ,ne uči da zna i bude stručan već uči da dobijem diplomu .U tome je stvar ,realno mi nemamo obrazovano društvo ,da imamo ne bi nam bila ovakva katastrofalna situacija u zemlji .
dobro teta ashton
ajde pomozi mi daj mi radnu dozvolu za norvešku
ne mozes pomoci nekome ko ne zeli sebi da pomogne...