Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegović je u Turskoj a i Srbima se ne žuri. Hrvati bez brige.
Pa daj, dovrsite sami sebe, primite nas u tu vasu uniju, kad ste primili Bugarsku, nismo ni mi nista gori.
a šta bi vi radili ako bi Balkan BIO SREĐEN
maljinda odlicna, 7.5. gledaj nasih politicarki,kosovari znaju sta je politika i sta je prava zena. mozda je i iz albanije, nisam citao.
@Ocjenjivach3 možda čak i devetka...ne vidi se dobro
Ne moze biti devetka nijedna zena preko 40 kuka.
Neku noc slusam neke strucnjake a ne politicare...Pricali su o prilikama u EU,na Balkanu itd.Nista ovo nije dobro.EU je u tolikim problemima da ne mogu sebi pomoci a ne nama!
Morate im prati mozgove do kraja ovo je katastrofa.
Kliko ova EU mrzi muslimane je dokaz da nijedna mulimanski vecinska drzava nije u EU. Nisu nista bolje ni Rumunija i Bugarska bile 2006 kad su ih uzeli od Albanije a kamoli Turske 12 ekonomske i 1 vojne sile Evrope . Oni ovo rade samo jer su te drzave muslimanske . U Bosni u sat sve se moze rijesiti . Kakav ruski ambasador i Rusija ko njih zaista nesto pita EU i amerika su glavni
To je bar lahko. Kako smo se poturčili, tako se moremo i odturčiti ... samo nećemo da jope bidnemo Srbi, njih mrzim iz dna duše ... ovaj put postanemo legitimni i autohtoni Hrvati.
Crndak usredotočen, hvata zabilješke ... upija ko spužva.