Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma "Muha" današnje čovječanstvo boluje od viška ubitačne moći. To znači da je za tebe i za tvoje biološko potomstvo mnogo povoljnije neko miroljubivo (pacifističko) rješenje. Evo primjerice, znaš li da današnja Njemačka ima najstrožija pravila u svijetu, kad je riječ o onome što danas poznajemo kao "PUTNIČKI AUTOMOBIL" ?
Moja je vizija... da napravimo poligon.... i odradimo triatlon za po 1000 doborovljaca iz sva tri naroda i to u tri discipline... a) ratovanje b)ratna ekonomija c)poslijeratni procesi Ko pobjedi, nek nosi sve.. a mi "normalni" ćemo navijati sa strane
FUCK YOU EU!!!! JEBITE SE MANEKENI!!! http://www.youtube.com/watch?v=6DItOmwb0Bw
Dakle "jap", da se još jednom podsjetimo: Ako izuzmemo trenutnu Njemačku, u svakoj današnjoj državi (ili nekoj drugoj tvorevini) potpuno je sporedna bilo kakva ideologija. Važno je samo m.a.t.e.r.i.j.a.l.n.o privilegovati guzicu svoju, i guzice svoje biološke porodice. Jel tako ?
Ma "jap" dozvoli mi da te podsjetim da su biološka plemena na čitavoj planeti, i tu smo svi isti. Poznaješ li barem jednu državu osim današnje Njemačke u kojoj nije tako ???
Eldorado .....politike u Bih.... tu je i klaonica koja vrsi klanje po narudzbi....!
"Šteta što su svi koji imaju pojma o upravljanju državom već zauzeti vožnjom taksija i šišanjem mušterija."- george burns
jeb' ga dok se "velikaši" i kojekakvi funkcioneri igraju i za*ebavaju,narod živi od zraka.. eventualno naleti neka pašteta
u BiH zive plemena, nikada nama nece biti bolje !!!
Pa postoji zajednička vizija naših političara,to jesssssssss daaaaaa zajedno kraduuuuuuuuu h3h3h3h
Likovi poput Tihića i inih njemu sličnih milionera imaju viziju, da za deset godina svi mi radimo u njihovim fabrikama kao najveća sirotinja koje će oni napraviti od novca koji su ukrali od nas građana.
Pa postoji zajednička vizija naših političara, bez obzira na vjeru, naciju i partiju, koja se evo provodi već preko 20 godina. Naziv vizije je: "Opljačkati sve narode i narodnosti BiH, oteti im sve do gole kože, uzeti i crno ispod nokta, i na kraju im i kožu odrati".
BIH treba zajedništvo, moč, BIH mora izgraditi atomsku bombu i biti saveznik sa Sj.Korejom i Iranom i oduprijeti se zapadnim silama, BIH trebaju laseri, roboti...zombii..samo to će ojačati BIH