Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista to covicu....sitnica....neki dan sam napisao...pa da se ponovim...eee koliko sam ja u svom zivotu aplikacija za posao predao...za neke i dan danas cekam odgovor :D
ja ču s nedjelje poslat aplikaciju za astronauta ... baš pročitah da če im trebati nekoliko
NIKO od njih da MUKNE engleski. Čovke je inače govorljiv, ali mu ovdje jezik pojela maca, samo osmjesi ko neki pripadnici afričkih plemena. Mogao je bar za ovu priliku naučiti 2-3 rečenice, ali ga je strah da ga neko što ne pita na engleskom, pa eto belaja. Puuu, bruke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1. Nemamo vode od 00-05 ( perem dupe iz flaše ) 2. Psi lutalice na sve strane 3. Granicni prelazi ni na sta ne lice 4. Ceste !? 5. Zeljeznicki saobracaj, uzas ! 6. Niko ne placa poreze niti izdaje racune 7. Inspekcije placene da ne rade svoj posao 8. I jos milion slicnih stvari O kakvoj "EU" ovi pricaju!? Ja ne znam jeli samo ja ovako razmisljam ili sam samo pukao pa stvari gledam drugacije...
@manki Znam samo da siva ekonomija proguta milijarde KM od kojih bi se moglo rijesiti sve nabrojano i onda kao razvijena drzava apliciramo za EU te postanemo dio te familije ... Ulazak Rumunije u EU je dobro dosao FKK klubovima po EU a ostalo stoji sve tamo gdje je i bilo dok nisu bili dio EU...
@manki e kad bi bilo 10 godina, to bi stvarno bio uspjeh ... znaš li koliko turska čeka
ma mozete vi predavat do Bajrama :D kakve fajde :)
Kad nas prime, ostali ce svakako vec biti dzemahirija..
Mislim da su BiH građani oduševljeni, naročito oni koji žive u manjim mjestima i jedva se bore za goli život. Mislim, zar su političari toliko neozbiljni i toliko ne vide oko sebe ništa? Možemo samo završiti kao Bugarska ili Rumunija (ako ne budemo i gori).
j... vas evropska unija , da nam i ovo malo poljoprivrede zabranite.
EU se raspada a mi bi da budemo clan :))) vrh
šta bih dobija ulaskom u eu,slobodne granice,šta eu dobija, milion radnika i milion kriminalaca da hodaju slobodno evropom,
dobijas pare od evrope za razne projekte
eto jesi pametan, ko da je BiH sigurnija od EU drzava? ako ne znas, sistem se bolje ujedini, i kriminalci se bolje prate kroz cjeli EU sastav. varas se ako mislis da BiH granice su sigurne.. ipak samo zamisli na sta bi BiH licila da nema EU donacija..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako smo nekada i imali nadu da će EU nametnuti svoju pozitivnu regulativu i propise i u ovu našu vuk....j..nu , e sada je jasno da neće . Pustili su nas .... Ponovili su striktno ; sada je do vas ( političara ) ....????? Znači , ništa ..... Ovo je bio samo marketing , stožernika & co , kako bi narodu zamazali oči za katastrofalno stanje u zemlji . PS neka neko kaže, po kojem parametru , a po kejem se mjeri uspješnost neke zemlje , mi nismo među zadnjim državama na planeti ???
Po kojem parametru ti mozes reci da jesmo medju zadnjim drzavama svijeta? Imamo pitku vodu iz cesme za razliku od 70% planete, sa cega si napisao taj komentar, kafici, kladionice i razni butici i shoping centri vazda puni, zato nemoj da seres...
@aljetiazimi imas kanalizaciju iz cesme da znas...to sto ti pijes nije voda, to su nasa govna eto kako smo cisti i cestiti dobre bosnje...posrasmo se sebi u tanjir iz kojeg jedemo ...gusimo se u vlastitom smecu... Izadji prohodaj po evropi pa gledaj prirodna bogatstva kakva su kad ih se cuva! To nase mi imamo je cista retardacija!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno BiH
BiH: Podnosimo aplikaciju! EU: Seen
Gledati BiH kako pokusava zbariti EU je isto kao gledati kera koji trci za autom..Cak i da ga uhvati i udje u njega, ne bi ga znao voziti..pametnom dosta..
Gledati BiH kako pokusava zbariti EU je isto kao gledati kera koji trci za autom..Cak i da ga uhvati i udje u njega, ne bi ga znao voziti..pametnom dosta..
Gledam dole ove budale sa komentarima,tipa nisu ispunili ni 1% uvjeta i tako te komentare,nek smo predali aplikaciju nek Evropa malo cuje za nas,mora se od nekud krenut.
@Adel Delic hahaha da Evropa cuje za vas. Nakon 25 godina price to tome da ce Bosna uci u EU samo treba razviti Jugoslaviju. E bas ce tek sad cuti za Bosnu.
daleko smo mi ba od europe...nismo spremni ni da im pogledamo avliju a kamoli da nas puste u kucu....
Kredibilna aplikacija znači da ako je EU prihvati možemo aplicirati za kredit,ooo hepeeek
KO POPISANI,,,isto kad od kurve trazis djaba da ga metnesh,pa et mozda se i sazali:)))
Zna li itko , šta je sa predsednikom do-do-om , samozvano zvanim baja ?????