Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bejha je na umoru, crnoj zemlji teži... alaj, ilelaj, crnoj zemlji teži... jah...
Dva Prvo: Jeste li vi dolje normalni? Drugo: javite kad se normalizujete
Drugo nije
EU : bla bla bla BiH : bla bla bla
Upitnike dakle očekujemo do godišnjih odmora, kada ćemo ih spremno dočekati na morskome plavom žalu gdje ćarlija vjetra mio. NAkon toga slijedi Septembar i žestoka predizborna kampanja sa kricima na sve strane od kojih se ledi krv u žilama, a ne dogovaranje oko upitnika. NAkon toga uzbori i smirivanje a onda bar dvije godine neće biti nikog da odgovori na upitnik. I negdje oko 2020 će neko sjetiti i njega, ako BiH uopće bude.
nasim politicarima eu ne moze nista ponuditi bolje od ovoga sto trenutno imaju,kradja drzavne imovine,bogacenje na kriminalan nacin i sve to bez ikakve moralne,pravne ili bilo koje druge odgovornosti,i zato njima nije u interesu da bih ikada udje u eu
Prvo pitanje Zašto su narodi u BiH glupi ko kuratz?
mržnja nam je u krvi